Home » Bærbar computer » Meget underholdning for få kroner
Meget underholdning for få kroner

Meget underholdning for få kroner

Share

Medion sender en ny bærbar på markedet i næste uge. MD9816 er navnet, prisen er under 5.000 kroner, og det den kan er underholdning i lange baner

Medions bærbare har længe lignet hinanden. Sagt med andre ord, det har været svært at kende dem fra hinanden. Men MD98160 er nu lidt anderledes. Her har Medion lagt mere vægt på designet, ikke mindst på låget, der har fået en klar ansigtsløftning.

Når du åbner låget, er du dog tilbage til kendte rammer. Et tastatur der minder om det, de har på deres 18″ bærbare, og ellers bare helt sort. Dog skal det siges, at det indbyggede højttalersystem har fået en god plads lige under skærmen, og de har faktisk fået det til at se ret flot ud.

Se også:  Spar gode penge på en bærbar - her er de bedste Black Friday-tilbud

Mest til film

MD98160 er en ret stor bærbar. 17,3″ er skærmen på, den er i 16:9-format og den er beregnet til at vise film i HD-format. Udover den flotte skærm, fremgår dette tydeligt af det indbyggede Dolby Home Theater v3 lydsystem, der giver et fantastisk godt lydbillede, og af den indbyggede DVB-T tuner.

Dog er der en ting, der undrer os meget, nemlig at denne bærbare computer ikke har fået et blu-ray drev indbygget. I vores verden, er det det sidste der mangler for, at den for alvor kunne blive hjemmets underholdningscentral.

Selve testen

Specifikationerne på MD98160 viste, at det ikke var en spillecomputer, hvorfor vi da heller ikke testede den som en sådan. Vi valgte at kigge på computeren som en computer til lettere kontorbrug og naturligvis underholdning.

Se også:  Lenovo Legion 5i Pro Gen 7 [TEST]: Benhård bærbar til den mobile gamer

Vores benchmark viste, at den har rigeligt med kræfter til de almindelige kontoropgaver og lettere billedredigering og -manipulation. Den har også rigeligt med kræfter til at vise film og opfylder dermed klart de krav vi kan stille til den.

MD 98160 er dejlig støjsvag, og det store 8-cellers Li-ion-batteri giver den en ret god batterilevetid, selv når den viser film.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Specifikationer

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


MD98160
4

Alt om DATA siger

MD98160 er en god underholdningsbærbar med en god skærm og fantastisk lyd.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
aldi
Bærbar
Laptop
md98160
medion

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S