Home » TV » Masser af medie-indhold i Samsungs nye tv
Masser af medie-indhold i Samsungs nye tv

Masser af medie-indhold i Samsungs nye tv

Share

Lej film, når det passer dig. Surf på internettet. Søg og afspil nemt musik, film og billeder på tv’et fra hjemmenetværket. Eller se tv og vær på Facebook – samtidig. Samsung er klar med næste generation af smarte tv-apparater

Forrige år var det hd. Sidste år var det 3D. I år er det web-indhold, der skal få os til at købe et nyt flad-tv til stuen. Det startede så småt sidste år, hvor flere fjernsyn fik adgang til YouTube og et begrænset antal apps.

Samsung tager nu skridtet videre og giver dig endnu mere web-baseret indhold til flimmerkassen. I den kommende tid vil der være premiere på en række lokalt udviklede Samsung Apps til tv, og Samsung giver dig også mulighed for at surfe på nettet direkte fra tv’et.

Se også:  Samsung-interview: "Nu satser vi stort på foldbare mobiler ..."

Med den indbyggede webbrowser kan du surfe på nettet uden at være tilsluttet en computer, enten via fjernbetjeningen eller fra mobiltelefonen Galaxy S og tablet’en Galaxy Tab, der fungerer både som tastatur og fjernbetjening til tv’et.

Samsung har på det danske marked indgået et strategisk partnerskab med YouSee om filmudlejning. YouSee Cinema med Danmarks største udvalg af lejefilm gøres tilgængeligt for nyere Samsung-tv (modeller fra 2010 og fremefter).

Takket være det intuitive menusystem Smart Hub samler Samsung alle mulighederne et og samme sted. Og med netværks- og internetforbindelse er Samsungs SMART TV for alvor blevet et multimediecenter. Søg efter og afspil billeder, musik og film, uanset hvor de er gemt – på computeren, tablet’en, mobilen eller kameraet. Forbindelsesmulighederne maksimeres med trådløst netværk, dlna og Allshare.

Se også:  CES: Samsung klar med Galaxy S21 FE – det bedste fra topmobilerne til en skarpere pris

Har du glemt, hvor du har gemt en fil? Via Search All søger tv’et i alle kompatible enheder i hjemmenetværket. Uanset om filen er gemt på mobilen, der ligger i soveværelset eller på computeren i kontoret. Fra Smart Hub får du også adgang til Samsung Apps, der giver dig oversigt over de forskellige apps.

Samsung har tidligere været rost for sit lækre design, og den nye 8-serie skal nu også nok vinde et par hjerter for sit design. Rammen er næsten usynlig og efterlader tv-billedet omkranset af en smal og elegant linje af børstet stål på kun 5mm. Tv’et kan vægophænges eller placeres på det forkromede stativ.


TAGS
internet-tv
Samsung
Smart TV

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S