Home » Mobiltelefon » Meget mere end en smartphone: Samsung Galaxy Z Fold3 åbner helt nye muligheder
Meget mere end en smartphone: Samsung Galaxy Z Fold3 åbner helt nye muligheder

Meget mere end en smartphone: Samsung Galaxy Z Fold3 åbner helt nye muligheder

Share

 Annonce 

Med Samsung Galaxy Z Fold3 får du ikke bare en smartphone af fineste kaliber. Når du åbner den, udfolder sig en helt ny verden af mobile storskærmsmuligheder

Det innovative foldedesign gør, at du kan bruge Fold3 på måder, der aldrig vil være mulige med en almindelig mobil. Her er 5 af de stærkeste funktioner:

1. En storskærm i lommen

Fold mobilen ud og du får en stor skærm på 7,6″ med Samsungs fineste teknologi. Her kan du lade dig opsluge af film og spil, som leveres med forrygende lyd fra fire højttalere med Dolby Atmos surround.

2. Skjult kamera

Billedet forstyrres ikke af “notch” eller kamerahul, for inderkameraet, der giver mulighed for ansigtsgenkendelse og videochat, er skjult bag skærmen, så du ikke ser det.

3. Fleksibel skærm

Det store skærmformat er også ideelt til hjemmesider, e-bøger, sociale medier og ikke mindst arbejde, kreative opgaver og multitasking, hvor du får glæde af Galaxy Z Fold3s fleksible skærmfunktioner. Billedet kan eksempelvis deles op, så du kan se din indbakke i den ene side, mens du læser en mail i den anden, eller du kan have flere apps åbne side om side. Mange apps kan bruges i flextilstand, hvor indholdet er øverst og relevante kontrolfunktioner er nederst.

4. En lille bærbar

Buk den halvt og brug den nederste del som fod, så deles billedet op, så indholdet – en video, en besked, en Word-tekst – er i øverste del, mens tastaturet er nederst. Nærmest som en lille laptop.

5. Ny kameraoplevelse

I kamera-appen er søgeren øverst mens betjeningsknapper og galleri er nederst. Du kan endda vende mobilen og bruge det gode bagsidekamera til at tage selfies, mens du ser dig selv på frontskærmen.

Den bedste mobilteknologi

På fronten er en 6,2″ Dynamic AMOLED-skærm med 120 Hz opdateringshastighed og høj lysstyrke. En skærm af absolut bedste klasse, som du har glæde af, når mobilen er foldet.

Læg dertil Qualcomms bedste mobilprocessor, lynhurtig 5G samt et trippelkamera med tele, standard- og vidvinkel og du har alt, der hører en førsteklasses smartphone til.

Hårdført design

Designet er samtidig særdeles hårdført. Fold3 er vandafvisende og skabt med rammer og hængsel af det enormt stærke Armor Aluminium samt for- og bagside af den nyeste type Gorilla Glass.

Læs testen her

Læs vores test af af Samsung Galaxy Z Fold3 her:

Samsung Galaxy Z Fold3 [TEST]: Redefinerer mobiloplevelsen

En pen fuldender oplevelsen

Galaxy Z Fold3 har format som en klassisk notesbog, så hvad kunne være mere oplagt end en pen som tilbehør?

Samsung har gjort det muligt at anvende den velkendte S Pen til at tegne, skrive, redigere billeder og meget andet på Galaxy Z Fold3.

Smarte noter

Med S Pen i hånden kan du tage noter, som i en almindelig notesbog.Samsung har en suveræn note-app med smarte funktioner til skrift-design, layout, lydoptagelser og konvertering. I et snuptag forvandler Galaxy Z Fold3 din håndskrift til digital tekst, som kan gemmes i word, som pdf, sendes som chatbesked og meget andet.

Optimeret brugerflade

Z Fold3 er optimeret til at udnytte pen-funktionaliteten til fulde. Billedet deles op, så du kan have en videochat, et grafisk design eller andet på den ene del, mens du kan tage noter eller tegne skitser på den anden.
To versioner

Pennen kommer i to versioner. En, der kun kan bruges med Galaxy Z Fold3 og en, der kan bruges med både denne og enhver anden Samsung Galaxy-enhed med S Pen-understøttelse.

Perfekt partner til din foldbare mobil

Sammen med de to nye foldemobiler introduceres Samsung Galaxy Buds2. De nye earbuds byder ikke bare på fyldig og detaljeret lyd, fintunet af eksperterne fra AKG, men også avanceret støjreduktion, som dæmper 98 procent af baggrundsstøjen. De kan endda dæmpe støj omkring dig, når du snakker i telefon, så din stemme går klart igennem. Auto Switch-funktionen gør, at Buds2 automatisk skifter mellem din mobil, din tablet eller dit Galaxy-ur, når musik og opkald aktiveres på en enhed.


TAGS
annonce
Galaxy Fold
galaxy z fold3
promotion
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S