Home » Internet » Søg arbejde med et swipe og indryk gratis jobannoncer
Søg arbejde med et swipe og indryk gratis jobannoncer

Søg arbejde med et swipe og indryk gratis jobannoncer

Share

At finde arbejde kan være en langsommelig process uanset hvilken branche, uddannelse eller alder du har. Med lignende funktionaliteter som Tinder, LinkedIn og Facebook, sikrer MeeW, at du kun er et par ”swipes” fra dit drømmejob

Blot 3 uger efter officiel lancering, fik MeeW international opmærksomhed fra flere amerikanske nyhedssites. Besøg hos Google og stor anerkendelse fra Buzzfeed, Medium og Huffington Post som beskrev Danske MeeW som ”det nye arbejdsmarked” sendte MeeW på rette vej.
6 måneder senere, med over 50.000 brugere, 20 medarbejdere og nytiltrådt CMO – er MeeW godt på vej til at forny arbejdsmarkedet.

Enkel ansøgningsproces

At finde arbejde kan være en langsommelig process uanset hvilken branche, uddannelse eller alder du har. Med lignende funktionaliteter som Tinder, LinkedIn og Facebook, sikrer MeeW, at du kun er et par ”swipes” fra dit drømmejob. Download appen gratis, opsæt din profil og ansøg ethvert job med et swipe.

Alt dette er muligt på grund af den bagvedliggende jobmatching algoritme, der forbinder brugere og virksomheder ud fra intelligent kodning.

”Det har været vores strategi, siden konceptualisering af MeeW i 2015, at forenkle ansøgningsprocessen for ansøgere. Det er derfor et previlegium at åbne arbejdsmarkedet med en mobile-first løsning, der ikke kun epitomiserer bruger-funktionalitet, men samtidig giver mulighed for at indgå aftaler med andre brugere. MeeW er et univers, hvor jobsøgende og virksomheder, freelancere og frivilligere, udvekslende og au-pairs kan interagere, kommunikere og skabe synergi. ”, siger Armin Kavousi, CEO og partner.

Gratis jobannoncering 

Version 2.0 af MeeW Jobs vil rykke ved monopolerne på jobmarkedet.

”På job.meew.dk kan virksomheder nu indrykke gratis jobannoncer eller opgradere til en fuld-service model uden begrænsninger. Alt for længe har kapitalistiske monopoler drevet virksomheder – store som små – til at betale dyre domme for medarbejdere. Det skal stoppe nu. Lad ansøgere og virksomheder finde hindanden på intelligent vis og lad os se samfundet blomstre fordi de korrekte mennesker får mulighed for at sidde i samme rum.”, fortsætter Armin Kavousi, CEO og partner.

Flersidet platform

MeeW er en 3 sidet platform, hvor du kan søge arbejde, udføre opgaver eller socialisere. Du udfylder din profil og søger jobs eller tilføjer pris og tidspunkt, så du kan løse opgaver for private job-givere.

Du kan downloade MeeW gratis til iOS og Android på AppStore og GooglePlay.

Eller som arbejdsgiver indrykke gratis jobannoncer på job.meew.dk.


TAGS
job
MeeW

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S