Home » AOD Pro » Meeting Owl Pro [TEST]: Få alle om bordet med i videomødet
Meeting Owl Pro [TEST]: Få alle om bordet med i videomødet

Meeting Owl Pro [TEST]: Få alle om bordet med i videomødet

Share

Meeting Owl Pro har et 360 graders kamera, så alle rundt om bordet kan deltage i videomødet. Med snart teknologi registrere den alle individer og zoomer ind på den der taler

Hybrid-arbejde og videomøder har stået på dagsordenen det sidste halvandet års tid. Og det har ført til kreative løsninger hos producenter af webkameraer og tilbehør.

En enkelt person har typisk nok i et klassisk webkamera, men hvis man er flere, der sidder rundt om et bord, kræver det avancerede løsninger at afholde et tilfredstillende møde. Der findes videobarer som filmer 180 grader for enden af bordet, men Meeting Owl Pro forsøger en helt anderledes tilgang. Her er tale om et 360 graders kamera, der filmer hele vejen rundt, så alle omkring bordet kommer med.

Som at være i mødelokalet

Det resulterer i et ultrabredt panorama-billede, som har alle de skævheder og forvridninger, der nu engang hører til vidvinkelkameraer. Men det giver et overblik over de tilstedeværende for den der sidder i den anden ende af samtalen. Panoramaet vises i den øverste del af billedet.

Se også:  Poly Sync 10 [TEST]: Løfter lyden i dit mobile møderum

Takket være intelligent teknologi og en stærk Snapdragon 605-processor er kameraet heldigvis i stand til at zoome ind og fokusere på den der taler. Vedkommende vises i den nederste del af billedet. Er der andre der melder sig på banen, deles billedet op, så de vises ved siden af, også selvom de måtte sidde direkte over for dig, på den anden side af bordet. Alle der deltager i samtalen vises således tydeligt, og det giver en god fornemmelse af tilstedeværelse hos den man holder møde med.

Lyden er også rigtig glimrende, både i mikrofonerne, som, takket en konfiguration af otte multidirektionelle kapsler, optager stemmer præcist og tydeligt indenfor en radius på 5,5 meter, og i højttalerne, som leverer kraftfuld 360 graders lyd.

Nem at bruge

Opsætningen er nem og ligetil. Selvom teknologien er avanceret, er Meeting Owl Pro en løsning, der giver mening lige med det samme. Den er ren plug’n’play. Slut den i din pc med USB, og den er klar til brug. Den taler sammen med de største videomøde-platforme – Teams, Zoom, Webex m.fl. – og vil være indstillet som standardenhed til kamera, mikrofon og højttaler, når du begynder en samtale.

Se også:  Zoom er i forandring – nu kan du også reservere kontorplads

Meeting Owl er bygget robust i hård plast tilsat stof på det meste af fronten. Den kan både stilles midt på bordet eller monteres på en tripod. Der er knapper i bunden til bl.a. lydstyring samt mute af højttaler og mikrofin. Knapperne føles dog lidt vaklende og billige.

Dyr, men alsidig løsning

Man kan så diskutere om det lidt fjollede udseende med ugle-øjne (og dertil en høj udgle-lyd, når man aktivere enheden) spiller godt sammen med et seriøst mødekontor. I visse tilfælde kan det formentlig blive en unødvendig distraktion.

Ikke desto mindre er Meeting Owl Pro en velfungerende løsning, der særligt håndtere én type videomøde-scenarier genialt godt – rundbordsmødet. Den klarer dog også en-mands-møder udmærket – man kan slå panorama-billedet i toppen fra, så det kun er dig der er i billedet. Men som kamera kun til dette formål, bliver det en lige lovlig dyr løsning.

Pris: ca. 8.500 kroner


TAGS
videomøde

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S