Home » Gratis software » Medie-afspiller i særklasse
Medie-afspiller i særklasse

Medie-afspiller i særklasse

Share

VLC Media Player viser, hvordan afspilning samt ripning af dine film skal gøres. Programmet er gratis og open source

Jeg sidder ofte og ser film på den ene af mine computere, mens jeg arbejder lystigt på den anden, og så irriterer det mig, at medieafspillerne kan være lidt træge at arbejde med, og ikke mindst at de ikke kan det jeg gerne vil, nemlig at gemme mine film på harddisken.

Men de problemer blev løst den dag, jeg fandt programmet VLC Media Player, som forresten fås både til Windows, Linux, MacOS og BeOS.

VLC Media Player er et meget lille program, der næsten intet fylder, hverken på din harddisk eller i hukommelsen på din computer. Skærmbilledet er også meget enkelt – ikke så mange dikkedarer, her handler det om at afspille film og musik, ikke så meget andet.

Se også:  Gratis: Her er fire knaldgode programmer, der ikke koster en krone

Men så var det, at jeg fandt to ting der virkelig gjorde VLC Media Player til mit favoritprogram. Udover at afspille film og musik, så kan du også optage den film du ser (det hele, eller blot dele deraf), eller du kan gemme hele filmen i for eksempel .ISO-format på din harddisk.

Lige til benet

Når du vil gemme din film på harddisken, vælger du blot “convert” menuen og skriver endelsen på det format du ønsker at gemme i, for eksempel .ISO, og selvom der nu går et stykke tid, så ender det med, at du har din film på harddisken. Let og elegant.

Se også:  4 fantastiske gratis-programmer

Hvis du ser en film, eller måske en tv-udsendelsen på din computer (ja – VLC Media Player understøtter også tv-kort), så kan du optage dele af filmen eller udsendelsen (eller det hele), blot ved at klikke på en knap. Rigtig smart, ikke mindst, hvis telefonen ringer midt i din favorit tv-serie.

Der kan siges mange ting om VLC Media Player, men det letteste vil alligevel være, at du selv prøver programmet (der i skrivende stund er blevet hentet 39.000.000 gange fra hjemmesiden). Rigtig god fornøjelse


VLC Media Player
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

En smart lille mediaafspiller, der også kan rippe dine film. Let og elegant

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
afspiller
AOD Download
dvd rip
gratis software

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S