Home » Promotion » Med QNAP kan du bygge en SD-WAN-løsning til resilient it-infrastruktur i alle brugsscenarier
Med QNAP kan du bygge en SD-WAN-løsning til resilient it-infrastruktur i alle brugsscenarier

Med QNAP kan du bygge en SD-WAN-løsning til resilient it-infrastruktur i alle brugsscenarier

Share

 Annonce 

QNAP’s SD-WAN-teknologi QuWAN leverer en fuld mesh-VPN-topologi, som er designet til at fungere i komplicerede netværk, hvor alle parter skal kommunikere med hinanden for at opnå en omkostningseffektiv og resilient it-implementering

Når virksomheder ekspanderer til fjernarbejde og multi-site operationer, står de over for udfordringer med VPN-implementeringseffektivitet og forbindelseshastighed. Softwaredefineret WAN-teknologi (SD-WAN) løser effektivt disse problemer – uden at kræve dyrt vpn-udstyr på enterprise-niveau.

QNAP’s SD-WAN-teknologi implementerer automatisk tilsluttede WAN-tjenester og vpn-steder gennem softwaredefineret networking for at opnå optimal netværksbåndbredde og transmissionshastigheder. SD-WAN forbedrer ikke kun it-implementeringen og managementeffektiviteten til multi-site-ekspansion, men sørger også for pålidelig infrastruktur til at realisere digital transformation og fjernarbejde.

QNAP softwareløsninger

QNAPs QuWAN-softwareløsning

QNAP QuWAN SD-WAN-løsningen omfatter Auto Mesh VPN, IPsec-kryptering og cloud-centreret administration. QuWAN, der er kompatibel med en bred vifte af QNAP-produkter og Hypervisor-platforme som VMware ESXi, gør det muligt for smv’er effektivt at opbygge et pålideligt netværk til en omkostningseffektiv pris samt at lette digital transformation, multi-site-ekspansion og fjernarbejde.

Unikke QuWAN-features

Auto Mesh VPN – Opretter automatisk en mesh-vpn og eliminerer behovet for manuelle statiske vpn-indstillinger. IPSec AES 256-kryptering understøttes også for at opnå en sikker multi-site netværksudrulning.

WAN-optimering – Udnytter belastningsbalanceringsteknologier til WAN-aggregering og QoS til at kombinere båndbredde med forskellige internetudbydere, hvor båndbreddeudnyttelse og netværksacceleration prioriteres. QuWAN leverer ydermere failover ved at integrere Hybrid Multi WAN’er for at sikre kontinuerlig forbindelseskvalitet.

Cloud-management – QuWAN Orchestrator leverer kraftfuld og praktisk netværksadministration, som gør det muligt for centralt baseret personale at fjernadministrere edge-netværksenheder og VPN-forbindelser på mobile enheder og dermed opnå Zero Touch Provisioning (ZTP). QuWAN Orchestrator tilbyder også båndbreddeovervågning, parameterindstillinger og er velegnet til multi-site, multinational WAN-administration og vedligeholdelse.

Omkostningsoptimering – Optimerer fiber/netværkstransmission for at sænke omkostningerne til VPN-udstyr og båndbreddeudgifter. QuWANs kompatibilitet med QNAP-løsninger gør det muligt for smv’er at bygge en resilient it-infrastruktur til en overkommelig pris.

Netværkssikkerhed – Bruger Deep Packet Inspection (DPI) til at analysere L7-payloads til indholdsinformation fra websites og enheder. Man kan sortliste specifikke apps ved brug af firewall-funktioner for at sikre enterprise-netværk.

Se også:  Et endnu større univers til dit smartur

Web GUI – Leverer brugervenlig funktionalitet, heriblandt dashboard, eMap og trafikanalyse for at gøre netværksimplementering nemmere og mere intuitiv.

QNAP’s QVPN Service-softwareløsning

QNAP QVPN Service softwareløsningen muliggør sikre virtuelle private netværksforbindelser (vpn) mellem QNAP-enheder og brugerenheder, og giver databeskyttelse over internettet. QVPN Service integrerer både vpn-server og klientfunktioner. Dette giver mulighed for at oprette en vpn-klient, der giver forbindelse til en ekstern server eller tredjepartsudbyder for at tilgå indhold eller tjenester. Det bliver også muligt at bruge QNAP-enheder som vpn-servere med WireGuard, PPTP, OpenVPN, L2TP/IPSec og QNAP’s proprietære QBelt VPN-protokoller.

Unikke QVPN-features

WireGuard – En nemmere vpn-tunnel for fjernarbejdere understøttes nu, og det giver hurtigere og mere stabile vpn-forbindelser. Med en brugervenlig grænseflade kan fjernarbejdere uden it-teknisk baggrund nemt konfigurere vpn-tunneler for at tilgå kontorbaserede QNAP-enheder med forenklede tilslutningsmetoder.

QBelt – QNAPs proprietære QBelt blev designet omkring avancerede sikkerhedsteknologier og reducerer risikoen for, at en forbindelse bliver registreret som en vpn. Det reducerer yderligere muligheden for aflytning af netværkstrafik. Opret forbindelse til en anden vpn-server for at få sikker adgang til fjernressourcer ved at konfigurere QNAP-enheder med QVPN Service, og få forbindelse til en ekstern vpn-server for sikker dataadgang uden geografiske begrænsninger. Forbindelsen kan yderligere indstilles som QNAP-enhedens standardgateway til at omdirigere al udgående netværkstrafik til vpn.

QVPN Device Client – Et kraftfuldt værktøj, der muliggør VPN-forbindelser direkte til QNAP-enheder via protokoller som QBelt. Forbindelseslogfiler opbevares til gennemgang af historiske brugsdata, og en indbygget hastighedstest giver mulighed for at kontrollere VPN-forbindelseshastigheder.

Anbefalede enheder

QHora-301W – Næste-generations Wi-Fi 6 Dual-port 10GbE SD-WAN router

For at kunne realisere den nye normal med fjernarbejde skal virksomheder implementere både en fjern-vpn, der er hurtigt tilgængelig for brugere på flere steder, og centrale højhastighedsløsninger, som omfatter både kablede og trådløse forbindelser. QHora-301W understøtter hurtige Wi-Fi 6 og 10 GbE-forbindelser, og leverer samtidig en enterprise-klasse SD-WAN VPN til at tillade multi-site VPN-udrulning via skyen. Kombineret med en budgetvenlig pris er QHora-301W et solidt grundlag for at bygge et næste-generations netværk.

Se også:  Så vildt er kameraet i Samsung Galaxy S21 Ultra: Fang ethvert øjeblik i perfekte billeder

QNAP’s næste-generations routere rækker ud over enkle IP-indstillinger og Wi-Fi-opkobling med QHora-301W, som tilbyder en alt-i-én-løsning ved at integrere fantastiske nye teknologier til eksterne multi-site-vpn og lynhurtig kablet og trådløs opkobling.

QGD-1602P – Smart Edge PoE switch med 2.5GbE- og 10GbE-kapacitet til Wi-Fi 6- & SD-WAN-generationen

QNAP QGD-1602P er verdens første PoE-managed switch, som understøtter virtuelle maskiner (VM’er). Med 2.5GbE- og 10GbE SFP+-porte og op til 90 watt PoE-output giver QGD-1602P mulighed for at opbygge en hurtig og kraftfuld PoE-netværksinfrastruktur til Wi-Fi 6-adgangspunkter og -routere. I et dual-CPU design bruger QGD-1602P Intel Atom multi-core 2,2 GHz-processorer sammen med to SATA-drevbåse til at understøtte VM- og QTS-løsninger. QGD-1602P sørger ikke alene for IP-overvågning, netværkssikkerhed, trådløs AP-administration og storage-udvidelse, men integrerer også QuWAN for at danne en SD-WAN arkitektur med andre QNAP-enheder på tværs af flere websteder, hvad der er med til at opbygge en resilient og sikker it-infrastruktur. Med 20GbE intern båndbreddekapacitet og Intel QuickAssist-teknologi (Intel QAT) opnår QGD-1602P den højtydende transmission, der kræves til edge computer-virtualisering med IPsec VPN, og tilbyder SMV’er en omkostningsoptimeret og centralt styret LAN-implementeringsløsning.

TVS-672XT – Banebrydende ydeevne og enestående tilslutningsmuligheder med 10GbE, Thunderbolt 3 og M.2 PCIe NVMe SSD-slots

Den højtydende NAS TVS-672XT – se fotoet øverst – der drives af en 8.-generations Intel Core i5-processor, har både 10GBASE-T og Thunderbolt 3 forbindelse med stor båndbredde til at tackle tunge arbejdsbyrder samt problemfri overførsel, visning og redigering af 4K-videoer i realtid. Med M.2 SSD-understøttelse og mulighed for at installere et grafikkort kan TVS-672XT øge et netværks performance og skabe et skalerbart arbejdsmiljø til samarbejde og højhastigheds-fildeling. TVS-672XT er drevet af avanceret hardware, som sikrer optimal ydeevne, omfattende multimediefunktioner, udvidelig lagerkapacitet og adskillige andre NAS-funktioner til fremme af større kreativitet og bedre præstationer.


TAGS
annonce

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S