Test: MD8836 byder på god hardware og drevplads til hot swappable harddisk

Test: MD8836 byder på god hardware og drevplads til hot swappable harddisk

Share

MEDION AKOYA P2120D MD8836 er en stationær Windows 10 Home computer, der har en god hardwaresammensætning til de fleste opgaver. Det er også den første model, der gør brug af MEDIONs nye computerkabinet, hvilket vi vender tilbage til.

Computeren vil kunne købes i danske ALDI-forretninger fra onsdag den 24. februar 2016 til en pris af 3999 kroner.

For det beløb får man en computer, der er udstyret med en Intel Core i3-processor baseret på ‘Skylake’ arkitekturen, man får fornuftige 8 GB ram og ssd systemdrev kombineret med en traditionel harddisk til lagringsformål.

MEDIONs traditionelle hardwaredock på toppen er forsvundet, til gengæld får brugeren adgang til en ny måde at montere en ekstra harddisk, der er langt mere fleksibel.

Se også:  Shark Gaming White Shark [TEST]: Gaming-computer med bid

Alt i alt får man med denne computer en ret så slagkraftig stationær computer til et fornuftigt beløb, der kan klare de fleste hverdagsopgaver uden problemer. Er man gamer, er det dog ikke den rette computer, da computeren ikke er udstyret med et dedikeret grafikkort.

Du kan læse mere om MD8836 her.

Nyt kabinet og ny feature med mere

MEDION AKOYA P2120D MD8836 anvender som nævnt et nyt computerkabinet. Det er stadig sort, og med dimensionerne 190 mm x 360 mm x 400 mm er det stadig et ret kompakt kabinet, man sagtens kan få plads til i hjemmet.

Udseendet er skiftet, der anvendes stadig matte stålsider med MEDIONs logo i relief, men fronten er ikke længere tilspidset, og den blanke plastik er erstattet af en mat ditto.
Fremtoningen er mere afrundet, frontmaterialet virker også til at være af en kraftigere kvalitet, der er i hvert fald ingen tvivl om, at lågen, der dækker den indbyggede eksterne drevplads, er af en kraftigere kvalitet end den hidtidige låge på MEDIONS stationære computere.

Se også:  Acer Predator G1-710 [TEST]: Kompakt gaming-computer til LAN-festen

Den store forandring ud af til og såmænd også brugsmæssigt er, at MEDIONs proprietære dock til tilslutning af en ekstern harddisk på toppen er forsvundet. Ideen med, at man skal kunne
tilslutte et ekstra drev til computeren, er dog ikke forsvundet. Den er i MD8836 snarere undergået en forvandling og er genfødt i form af en ekstern drevskuffe på fronten, der er
skjult bag førnævnte låge.

Del denne