Home » Mobiltelefon » McLaren sætter turbo på OnePlus-mobil
McLaren sætter turbo på OnePlus-mobil

McLaren sætter turbo på OnePlus-mobil

Share

Vi kan se frem til endnu mere fart på de lynhurtige OnePlus-mobiler. Producenten fornyer samarbejdet med McLaren, som sidste år lagde navn til markedets måske hurtigste smartphone

Efter sidste års succes med OnePlus 6T McLaren Edition er OnePlus og McLaren igen klar til at indgå i et spændende samarbejde. Både OnePlus og McLaren er førende inden for deres områder, og vil igen bryde rammerne for teknologi, hastighed og æstetik. Hvad samarbejdet helt konkret går ud på offentliggøres på torsdag den 10. oktober.

Sidste år udgav McLaren og OnePlus den eksklusive OnePlus 6T McLaren Edition, som var en fantastisk kombination af hastighed, teknologi og æstetik. Telefonen var endda lavet af samme slags kulfiber, som McLaren bruger i sine Formel 1-biler, og kunne oplades med en hel dags strøm på blot 20 minutter. OnePlus 6T McLaren-udgaven blev en stor succes, og blev udsolgt over hele verden på blot få uger.

Se også:  OnePlus 7T McLaren Edition [TEST]: Toptunet turbomobil

”Vi har længe været inspireret af McLaren, der fortsætter med at være innovative og nyskabende. Vores communitys reaktion på OnePlus 6T McLaren-udgaven var helt utrolig, og derfor er vi glade for at kunne fortsætte det spændende samarbejde,” siger Pete Lau, der er CEO i OnePlus.
Siden legenden Bruce Mclaren grundlagde virksomheden har McLaren altid skubbet grænserne for innovation i motorsportsindustrien, på samme måde som OnePlus bliver ved med at gøre det for smartphone-oplevelsen ved konstant hæve baren for hastighed i sine telefoner.

Begge virksomheder glæder sig til at dele detaljerne om deres seneste samarbejde den 10. oktober i London. Vi er på pletten til eventet, og rapportere direkte derfra. Følg med her på siden, på vores Instagram og vores Facebook.

Se også:  Huawei sælger flere smartphones end nogensinde trods handelsblokade
Stort lanceringsevent i København

Hvis man vil være blandt de første i Danmark til at komme hjem med et eksemplar af den nye OnePlus 7T, så bør man svinge forbi Cinemaxx på Kalvebod Brygge i København den 10. oktober.

For første gang nogensinde afholder OnePlus keynote og pop-up event samme dag, så fans af OnePlus kan være blandt de første i verden til at få fingrene i en af de nye smartphones fra OnePlus 7T-serien. Det er hele syv dage før den officielle salgsstart.

Eventet er åbent for alle, og derfor opfordrer OnePlus deres fans til at tage både kollegaer, venner og familie under armen.

Alle er inviteret med til eventet, og tilmeldning kan ske HER.


TAGS
mclaren
OnePlus
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S