Home » Bærbar computer » Huawei går i kødet på Apple med ny luksuslaptop
Huawei går i kødet på Apple med ny luksuslaptop

Huawei går i kødet på Apple med ny luksuslaptop

Share

MateBook X Pro er skabt i et slankt og let aluminiumsdesign og har FullView-skærm stort set uden ramme samt nyeste Core i7-processor, stærkt batteri og Dolby Atmos lyd

Med navnet MateBook får man kraftig antydning af, hvem Huawei vil konkurrere med, og når man ser det sandblæste aluminiumsdesign på den nye MateBook X Pro er man ikke længere et sekund i tvivl.

Stærk MacBook rival

Huawei går direkte i kødet på Apple med sin nye bærbar, der ligner ikke så lidt en MacBook, men på papiret ser ud til at kunne slå den populære æble-brandede laptop ud.

For selvom vægten for den slanke laptop kun er 1,33 kilo, er indmaden af den helt tunge kaliber. Du kan få den med Core i7 eller i5 processor samt mulighed for Nvidia GeForce MX150 grafikkort og op til 512 GB SSD-lager. Et 57.4 Wh batteri og intelligent energispare-system gør MateBook X Pro i stand til at klare 12 timers filmvisning, 14 timers arbejde og 15 timers internet-surf.

Se også:  Huaweis topchef: "Vi skiller os ikke af med vores smartphone-afdeling"

Man får glæde af en relativt stor skærm på 13,9″, men uden at computeren føles særlig stor. For ligesom på deres smartphones har Huawei gjort brug af en FullView-skærm, som fylder 91 procent af fladen ud. Der er således næsten ikke nogen ramme omkring den. Opløsningen er 3000 x 2000 pixel, hvilket giver 250 PPI (pixel per inch). Skærmformatet er 3:2, hvilket åbner mulighed for at vise mere indhold på én gang, og kombineret med skærmens touch-funktion kan brugeren nemt navigere rundt på den nye notebook.

Dolby Atmos i højttaleren

Lyden leveres i samarbejde med Dolby, så brugeren får glæde af Atmos-lyd. Højttaleren er adskilt fra selve hovedcomputeren, så de lydgener, der ofte følger med en notebook, minimeres.

Se også:  Huawei Freebuds 4i [TEST]: De bedste earbuds til prisen

Styresystemet er Windows 10.

 

Når den nye MateBook X Pro kommer på hylderne, kan danskerne vælge mellem farverne Space Grey og Mystic Silver. Men hvornår det så sker er der endnu ingen præcis melding på. Heller ikke prisen kender vi endnu, men vi tør godt gætte på, at MateBook X Pro ikke bliver billig.


TAGS
Huawei
Laptop
macbook
matebook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S