Home » Mobiltelefon » Huawei klar med ny foldbar smartphone – ude i Danmark næste måned
Huawei klar med ny foldbar smartphone – ude i Danmark næste måned

Huawei klar med ny foldbar smartphone – ude i Danmark næste måned

Share

Huawei Mate Xs har foldbar skærm, firdobbelt Leica-kamera og det nye Kirin 990 chipset med 5G. Den kommer til Danmark i marts med en vild pris

Vi fik aldrig Mate X at se i Danmark, men den nye Mate Xs kommer heldigvis til landet. Selvom det i første omgang bliver uden Android og Google-tjenester.

Den nye foldbare mobile er baseret på et Falcon Wing-design, bestående af mere end 100 tæt sammenknyttede dele.

”Da vi lancerede forgængeren til Mate Xs overskred vi alle standarder for, hvad man kan med en smartphone. Det spor fortsætter vi ud ad med vores nye foldbare smartphone Mate Xs, som udover at være en særdeles kraftfuld smartphone også er den hurtigste 5G-smartphone i sin klasse. Det er en smartphone, der sprænger rammerne for, hvad man kan forvente sig af en smartphone og hvad der kan lade sig gøre med teknologi i dag,” siger Lin Yin, der er direktør for Huawei Consumer Business Group Danmark.

Tre skærme i én smartphone

Den 8” store skærm sikrer brugeren en Fullview-oplevelse, når Mate Xs er foldet ud. Når den er foldet sammen, har Mate Xs en 6,6” stor hovedskærm, samt en 6,38” stor sekundær skærm.

Mate Xs understøtter desuden Multi-Window-funktionen, der tager multitasking på en smartphone op til et helt nyt niveau. Man kan have to apps åbne ved siden af hinanden samtidigt på skærmen og trække indhold som tekst, billeder og dokumenter direkte fra den ene til den anden app uden problemer.

Skærmen er lavet med en ny polymestruktur i dobbeltlag, der skal give god billedkvalitet samtidig med, at den har en høj holdbarhedsgrad.

Skærmen bliver forstærket af det nye design på hængslerne, der er lavet af et flydende zirconium-baseret metal.

Mate Xs kommer desuden med Flying Fish Fin nedkølingssystem, som dækker hele smartphonens overflade og nedkøler Mate Xs effektivt, uanset hvilken tilstand du bruger telefonen i.

4 x Leica

Ned langs en skinne på smartphonens bagside sidder et nyt SuperSensing Leica Quad kamerasystem, der består af et hovedkamera på 40 megapixel (MP), et 16 MP ultra vidvinkel kamera, et 8 MP kamera med teleobjektiv og sidst et 3D Depth Sensing kamera. De fire kameraer bruger kunstig intelligens til at stabilisere billedet, er udstyret med 30x hybridzoom og kan tage billeder i mørke miljøer.

Når Mate Xs er foldet sammen, kan både fotografen og den person, der står foran smartphonen, se billederne i realtid og dermed justere i kompositionen på billedet, inden det tages. Det er muligt med det nye smart mirror shooting mode. Og selv når du tager selfies, kan du nu drage fuld nytte af quad-kamerasystemet, fordi alle kameraer er samlet et sted, nemlig på bagsiden – modsat traditionelle smartphones, hvor selfiekameraet typisk er placeret på forsiden sammen med skærmen.

Stærkt chipset med 5G

Mate Xs er drevet af Huaweis mest avancerede chipset, Kirin 990 5G, der leverer høj performance og optimering af strømforbruget. Systemet byder på en octa-core processor, der er sammensat af to Cortex-A76 kerner speciallavet i super størrelse, to store Cortex-A76 kerner og fire mindre Cortex-A55 kerner. Grafikken bliver styret af 16-core versionen af Mali-G76 GPU, den mest kraftfulde GPU på Huaweis håndholdte devices.

Kombineret med brugerfladen EMUI 10.0.1 har Mate Xs en hurtigere ydeevne på tværs af apps og giver mulighed for skærm- og fildeling mellem smartphone og PC via Multi-screen Collaboration-funktionen. Denne funktion fjerner grænsen mellem Windows og Android-enheder og gør det muligt at overføre filer mellem Huawei Mate Xs og en Huawei MateBook, men også at styre begge systemer fra en enkelt enhed.

Mate Xs understøtter den TÜV Rheinland-certificerede Huawei 55W SuperCharge-teknologi, der kan lade batteriet hurtigt op. På kun 30 minutter klarer smartphonen en opladning op til 85 procent.
Mate Xs lanceres med Huawei AppGallery, der er Huaweis egen officielle app-platform.

Huaweis Mate Xs kommer til Danmark i slutningen af marts og kan købes i Power. Den vejledende pris er 18.999 kroner.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S