Home » Mobiltelefon » Huawei klar med helt ny foldbar mobil
Huawei klar med helt ny foldbar mobil

Huawei klar med helt ny foldbar mobil

Share

Huawei Mate X2 har helt nyt Falcon Wing Design, firdobbelt kamera, stærke stereohøjttalere og hurtig Kirin-processor

Den foldbare skærm på Mate X2 er en af markedets største. I modsætning til forgængeren, Mate X, sidder den ikke på ydersiden, men på indersiden, og er således gemt væk, når mobilen er lukket.

I udfoldet stand er skærmstørrelsen 8″. Når du klapper den sammen, er der en 6.45″ OLED-skærm til rådighed. Begge skærme har høj opløsning og 90Hz opdatering.

Mate X2 er skabt i stål- og kulfiberkomposit, som gør den både let og robust, og den har et hængsel, der lukker helt tæt, så det er ikke er hulrum mellem skærmdelene i lukket tilstand.

Avanceret kamera med 100x zoom

Mate X2 får sine kræfter fra Huaweis nye Kirin 9000 5G-chipsæt. Det byder desuden på et avanceret Ultra Vision Leica Quad kamera, som byder på 50MP Super Sensing vidvinkel kamera med RYYB farve filter array (CFA), 4-i-1 pixel binding, og Full Pixel Octa PD autofokus til hurtig fokus, selv i dårligt belyste omgivelser. Dertil er der telefoto-kamera med optisk periskop-design og 10 gange optisk zoom, 20 gange hybrid zoom og 100 gange digital zoom. 16 MP ultra-vidvinkel kameraet byder ikke kun på brede billeder men også macro-mode til objekter så tæt som ned til 2,5 cm fra linsen.

Se også:  Huawei AD80 [TEST]: Prisvenlig vej til et større skærmbillede

Dertil kommer et kraftfuldt stereohøjttalersystem med dobbelt højttaler.

Hurtig opladning

“Bygget på nogle af de bedste software- og hardwareinnovationer, repræsenterer HUAWEI Mate X2 et kæmpe spring fremad og sætter barren for fremtidige foldbare enheder,” sagde Richard Yu, general direktør og administrerende direktør for Huawei Consumer BG under lanceringen i går. ”Selvom HUAWEI Mate Xs blev betragtet som værende tæt på den bedste foldbare enhed i klassen, fortsatte vi med at skubbe på med nye måder, til yderligere at forbedre den foldbare oplevelse. HUAWEI Mate X2 repræsenterer fremtiden for smarttelefon-teknologi med banebrydende innovationer og en virkelig fantastisk brugeroplevelse over hele linjen. ”

Mate X2 har 4500mAh batteri og understøtter 55W SuperCharge , som lader telefonen på under en time.

Se også:  Huaweis app-butik eksploderet: Er nu den tredjestørste i verden

Mobilen fås i hvid, sort, Crystal Blue og Crystal Pink. Den kommer i butikkerne fra i Kina, d. 25 februar. Priserne bliver 17.999 yuan for en model med 256GB og 18.999 yuan for en model med 512 GB for en med 512 GB. Det kan omregnes til cirka 17.000 og 18.000 kroner.


TAGS
foldbar mobil
Huawei

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S