Ny elcykel fra MATE.bike giver ekstra power på cykelstien

Ny elcykel fra MATE.bike giver ekstra power på cykelstien

Share

Mate X har ekstra brede dæk og et kraftfuldt batteri, som giver længere rækkevidde

Julie og Christian, de to søskende bag danske MATE.bike er klar med en mere kraftfuld elcykel til supplere det voksende sortiment.

“Vi har fået massevis af feedback fra hele det community af mates, der har støttet os ved at blive en del af vores crowdfundingprojekt. Takket være dem har vi kunnet sætte kursen mod nye højder, og MATE X er den sjoveste og mest robuste elcykel vi kender til. Og på trods af en ambitiøs komponentliste, så fastholder vi et konkurrencedygtigt prisniveau. Mate X er mere hårdfør, mere kraftfuld og bygget til at overkomme alt slags vejr og enhver forhindring.”

Mate X har ekstra brede dæk og et kraftfuldt batteri giver mere rækkevidde. Mate X bliver en af de første elcykler, der er er lovlig i trafikken i EU og samtidig udstyret med et 48V batteri som standard.

Se også:  Elektriske transportmidler [STORTEST]: Lad strømmen hjælpe dig på vej
Flere op på elcyklerne

Alle elcykler fra MATE.bike er foldbare og transportable. Det giver dig friheden til tage dem med overalt og at bruge elcyklen i kombination med andre transportformer. 

Julie Kronstrøm Carton, Founder & Partner hos MATE.bike: “Som københavnere ved vi, hvordan cykling gør en forskel i hverdagen og for eksempel for din sundhed. Vores drøm er at få flere til at cykle verden over. Vi sætter en ære i at skabe et praktisk og cool transportmiddel, der udgør en del af løsningen på storbyens problemer med forurening og trængsel.”

God pris til de hurtige

Lige fra den spæde begyndelse har Julie og Christian haft en vision om at kunne tilbyde en cool og praktisk elcykel, som alle har råd til.

Se også:  Ny elcykel fra MATE.bike slår alle danske rekorder for crowdfunding

I stedet for at sælge Mate X på traditionel vis, kan den forudbestilles som en del af et crowdfundingprojekt på Indiegogo. Dermed får køberne mulighed for at bestille en elcykel til en attraktiv pris.

Prisen på MATE X starter fra USD 699, der er en såkaldt early bird introduktionspris på crowdfundingplatformen Indiegogo. Introduktionsprisen gælder i en kort periode umiddelbart efter lanceringen. Alle priser er eksklusive shipping, moms, told og eventuelle lokale afgifter. Besøg Indiegogo her

Del denne