Home » Transport » Ny elcykel fra MATE.bike giver ekstra power på cykelstien
Ny elcykel fra MATE.bike giver ekstra power på cykelstien

Ny elcykel fra MATE.bike giver ekstra power på cykelstien

Share

Mate X har ekstra brede dæk og et kraftfuldt batteri, som giver længere rækkevidde

Julie og Christian, de to søskende bag danske MATE.bike er klar med en mere kraftfuld elcykel til supplere det voksende sortiment.

“Vi har fået massevis af feedback fra hele det community af mates, der har støttet os ved at blive en del af vores crowdfundingprojekt. Takket være dem har vi kunnet sætte kursen mod nye højder, og MATE X er den sjoveste og mest robuste elcykel vi kender til. Og på trods af en ambitiøs komponentliste, så fastholder vi et konkurrencedygtigt prisniveau. Mate X er mere hårdfør, mere kraftfuld og bygget til at overkomme alt slags vejr og enhver forhindring.”

Se også:  Elektriske transportmidler [TEST]: Teknologi gør turen sjovere

Mate X har ekstra brede dæk og et kraftfuldt batteri giver mere rækkevidde. Mate X bliver en af de første elcykler, der er er lovlig i trafikken i EU og samtidig udstyret med et 48V batteri som standard.

Flere op på elcyklerne

Alle elcykler fra MATE.bike er foldbare og transportable. Det giver dig friheden til tage dem med overalt og at bruge elcyklen i kombination med andre transportformer. 

Julie Kronstrøm Carton, Founder & Partner hos MATE.bike: “Som københavnere ved vi, hvordan cykling gør en forskel i hverdagen og for eksempel for din sundhed. Vores drøm er at få flere til at cykle verden over. Vi sætter en ære i at skabe et praktisk og cool transportmiddel, der udgør en del af løsningen på storbyens problemer med forurening og trængsel.”

Se også:  Eldrevne ladcykler og superløbehjul slippes løs i gaderne
God pris til de hurtige

Lige fra den spæde begyndelse har Julie og Christian haft en vision om at kunne tilbyde en cool og praktisk elcykel, som alle har råd til.

I stedet for at sælge Mate X på traditionel vis, kan den forudbestilles som en del af et crowdfundingprojekt på Indiegogo. Dermed får køberne mulighed for at bestille en elcykel til en attraktiv pris.

Prisen på MATE X starter fra USD 699, der er en såkaldt early bird introduktionspris på crowdfundingplatformen Indiegogo. Introduktionsprisen gælder i en kort periode umiddelbart efter lanceringen. Alle priser er eksklusive shipping, moms, told og eventuelle lokale afgifter. Besøg Indiegogo her


TAGS
elcykel
Mate.bike

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S