Ny elcykel fra MATE.bike slår alle danske rekorder for crowdfunding

Ny elcykel fra MATE.bike slår alle danske rekorder for crowdfunding

Share

Alene i løbet af den første uge har den nye model MATE X slået alle rekorder og rejst mere end 1 million dollars gennem Indiegogo

MATE.bike står bag den største crowdfundingsucces nogensinde i cykelbegejstrede Danmark, og I sidste uge lancerede de deres seneste model, MATE X. Alene i løbet af den første uge har den nye model slået alle rekorder og rejst mere end 1 million USD gennem Indiegogo – en af verdens største crowfundingplatforme.

Konceptet er uændret – MATE X er en elektrisk, smart og foldbar cykel til en særdeles overkommelig pris. Den nye cykel har imidlertid ekstra brede dæk, hvilke løfter komforten på turen og giver masser af attitude. Et kraftfuldt batteri giver mere rækkevidde, også selv om det går op ad bakke. MATE X bliver en af de første elcykler, der er er lovlig i trafikken i EU og samtidig udstyret med et 48V batteri som standard.

Se også:  Huawei MateBook X Pro [TEST]: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten

Prisen starter fra 699 dollars, der er en såkaldt early bird introduktionspris på crowdfundingplatformen Indiegogo. Introduktionsprisen gælder i en kort periode umiddelbart efter lanceringen. Alle priser er eksklusive shipping, moms, told og eventuelle lokale afgifter. Besøg Indiegogo her.

Del denne