Home » Mobiltelefon » Huaweis nye monstermobil kan bruges som trådløs powerbank
Huaweis nye monstermobil kan bruges som trådløs powerbank

Huaweis nye monstermobil kan bruges som trådløs powerbank

Share

Mate 20 Pro har et gigantisk batteri, der kan lade andre enheder op trådløst og er forsynet med fingeraftrykslæser integreret i skærmen, et nyt trippelkamera med ultravidvinkel og makroegenskaber samt en helt ny intelligent processor

Forventningerne til Huaweis nye flagskibsmobil har været i enorme, og i dag kom så forløsningen, da den kinesiske mobilproducent ved at presseeventet i London løftede sløret for den nye smartphone.

Fingeraftrykslæser i skærmen

Som tidligere modeller i serien er der tale om en storskærmsmobil, denne gang med 6,39” OLED-skærm med 2K+ opløsning og stærk 820 nits lysstyrke. Skærmen er buet og har screen to body ratio på over 86%. Således er mobilen relativt kompakt trods den store skærm.

Som noget helt nyt er der indbygget fingeraftrykslæser i skærmen. Dertil kommer ansigtsgenkendelse, som også fungerer i mørke.

Ny type hukommelse

Mobilen kommer med 6 GB ram og 128 GB lager indbygget. Hukommelsen kan dog udvides, men kun hvis du bruger Huaweis helt nye nanoSD-kort som er 45 procent mindre end almindelige MicroSD kort.

Mate 20 Pro er designet i glas og er IP68 certificeret. Den har en skjult stereohøjttaler i bunden, som leder lyden ud gennem ladeporten.

Se også:  Nokia 2.3 [TEST]: Utrolig pris – men for store kompromiser
Mobilen er din powerbank

Batteriet er på kolossale 4200 mAh, og så har det superkraftfuld 40W SuperCharge, så mobilen kan oplades 70 procent på blot 30 minutter.

Mate 20 Pro understøtter desuden trådløs opladning, endda med 15W Quick Charge, så den lader 70 procent hurtigere end de konkurrerende mobiler.

Som noget helt nyt er det muligt at bruge Mate 20 Pro som en trådløs oplader til andre enheder. Du kan eksempelvis oplade din iPhone med den.

Intelligent mobil med stærkt kamera

Mate 20 Pro anvender det helt nye Kirin 980 chipsæt, baseret på 7nm-teknologi og med en ydelse, der skal være op til 40 procent højere end tidligere chipsæt fra producenten. Huawei lover desuden, at mobilen har den hurtigste netværksforbindelse i en smartphone nogensinde.

Mate 20 Pro skyder billeder med et nyt Matrix trippel-kamera-system, som gør det muligt at zoome, lave skræddersyede bokeh-effekter samt skyde makrofoto med motiver blot 2,5 cm fra linsen samt ultravidvinkel billeder i 21:9 format. Ligesom på P20 Pro er der også Night Mode samt mulighed for højtopløste 40 MP billeder. Den nye AI Cinema Mode hjælper desuden med at optimere dine videoklip med en række præindstilinger, så du nemt kan få det look du ønsker. En 3D Depth feature gør samtidig muligt at lave animerede figurer.

Se også:  Sådan er Huaweis Google-fri styresystem i brug - vi har testet det

Mate 20 Pro kommer i farverne sort, blå og Twilight. Prisen bliver 7.499 kroner, og den er på markedet inden for de næste uger.

Sammen med Mate 20 Pro præsenterede Huawei også tre andre udgaver af mobilen. En standard Mate 20, der på mange måder ligner Pro, men med 6,53” skærm og lidt anderledes kamerakonfiguration. En designlækker Porsche-model samt en Mate 20 X, som har gigantisk skærm på hele 7,2” samt kæmpe 5000 mAh batteri, stærk medieydelse, så du kan game løs med de nyeste spil og en medfølgende M-Pen, så du kan skrive og tegne på mobilen.


TAGS
Huawei
mate
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S