Home » Hovedtelefoner og højttalere » Master & Dynamics MW07 [TEST]: Luksuriøse in-ears helt uden ledninger
Master & Dynamics MW07 [TEST]: Luksuriøse in-ears helt uden ledninger

Master & Dynamics MW07 [TEST]: Luksuriøse in-ears helt uden ledninger

Share

Helt trådløse in-ears er ikke i sig selv et nyt fænomen. Dem der er kommet på markedet har dog i overvejende grad været målrettet fitness og træning. At et brand satser hårdnakket på lydkvalitet, endda med deciderede hi-fi-ambitioner, er ikke noget vi har set meget af

Det er lige netop, hvad Master & Dynamics gør. De nye MW07 er mere eller mindre blottet for fancy funktioner, som fitnesstræner, digitale assistenter eller tilhørende mobilapp. Indbyggede sensorer, der registrerer, hvorvidt du har dem i ørerne, så musikken slukker eller tænder automatisk, er det eneste, der nærmer sig “smarte” features.

De er ret simple og ligetil. Tag dem ud af æsken, put dem i ørerne, så kan du streame musik fra mobilen via Bluetooth. Skulle der komme en opringning, er der mulighed for at klare samtalen ved hjælp af den indbyggede mikrofon.

Se også:  Sony WF-1000XM3 [TEST]: Hovedtelefon med velfungerende støjreduktion

Æsken er stilrent designet i rustfrit stål, mens de to ørestykker er skabt i acetat. Materialekvaliteten kan vi ikke klage over. Udformingen af ørestykkerne kan man derimod godt diskutere. De kantede plader, der sidder udenfor ørerne vil næppe falde i alles smag, men sammenlignet med Apples Airpods er de, i vores øjne, små diskrete skønheder.

På overkanten af højre ørestykke er fysiske knapper til justering af lydstyrke og kontrol af musik. Et klart plus, at der er tale om fysiske knapper og ikke fnidret touchbetjening. Pasformen er glimrende, og der er mulighed for at fintune den til dine ører med gummidutter og vinger i forskellige størrelser.

Krystalklar hi-fi-lyd

Man er dog nødt til at presse dem godt ind for at opnå den rette balance i lyden. Slutter de ikke helt tæt i øret, lyder de for spinkelt. Lydidealet er klassisk hi-fi, hvor klarheden er i fokus, og derfor er der ikke så meget bund at give af. Men når MW07 sidder, som de skal, leverer de en lyd, som få andre høretelefoner af sin type. Med 3,5 timers musik på en opladning er batterilevetiden dog ikke imponerende.

Se også:  Miiego Boom [TEST]: Dansk over ear-headset der dur til træning

Du får tre ekstra opladninger via æsken, som også kan genoplades relativt hurtigt. Opladningen af selve ørestykkerne er dog langsom. Du må vente halvanden time, før de er fuldt ladt op. MW07 trumfer således ikke igennem på alle parametrer, men hvis design og lydkvalitet er afgørende for dit valg, bør du bestemt overveje disse in-ears.


Master & Dynamics MW07
4

Summary

Pris: 2399 kroner

TAGS
høretelefoner
in-ears
master & dynamics

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S