Home » Betalingssoftware » Masser af videonyheder fra Adobe
Masser af videonyheder fra Adobe

Masser af videonyheder fra Adobe

Share

Med en række opdateringer på tværs af Creative Cloud, giver Adobe bedre muligheder for at skabe spændende videomateriale. Samtidig lancerer Adobe en ny app, der giver kreative mulighed for at tage billeder og bruge billedets farver som palette til senere produktioner i Adobe Premiere Pro, Adobe Premiere Clip og Adobe After Effects

Omfattende opdateringer af programmer som Adobe Primetime, Adobe Premiere Pro CC, Adobe Anywhere og Adobe After Effects CC samt den helt nye app Project Candy er nogle af de nyheder, som Adobe præsenterer til den amerikanske videokonference NAB 2015.

De nye videoteknologier og services skal hjælpe tv-stationer, filmfolk og andre videoprofessionelle med fortsat at skabe, samarbejde og monitorere indhold på tværs af enheder.

Ny app fanger farverne på farten Her er nogle af de mest opsigtsvækkende nyheder fra Adobe:

* Lumetri Color Panel i Premiere Pro CC er et nyt farveværktøj, der kombinerer det bedste fra henholdsvis Adobe SpeedGrade CC og Adobe Lightroom. Resultatet er et nyt workflow, der giver klipperen mulighed for at lave både simple og komplekse farvejusteringer.

Se også:  Guide: Her er de nye stærke funktioner i Photoshop

* Project Candy er en splinterny iOS-app, hvor man nemt kan tage og dele billeder fra sin smartphone af interessante lys- eller farvesammensætninger, man møder på sin vej.

* Adobe Character Animator CC er en ny feature i Adobe After Effects CC, der giver nyt liv til todimensionelle figurer.

* Creative Cloud Libaries i Premiere Pro CC og After Effects CC giver øjeblikkelig adgang til filer på tværs af programmerne.
Morph Cut er en ny feature i Premiere Pro CC, der sletter uønskede pauser og jump cuts fra såkaldte talking heads.

* Face Tracker i After Effects CC følger ansigters gestik med større præcision.

* Time Tuner i både Premiere Pro CC og Adobe Media Encoder CC gør det lettere at justere længden af indhold.

Adobe Anywhere findes nu i to versioner. Med Anywhere med Mercury Streaming Engine har produktionsselskaber mulighed for at dele medier og projekter og endda arbejde på tværs af kontorer og locations. Nu kommer der også en helt ny og billigere version af Adobe Anywhere til de selskaber, som vil samarbejde “in house”, men som ikke behøver muligheden for ”remote editing”.

Se også:  Guide: Lav flotte YouTube-videoer med mobiltelefonen

Adobe tiltrækker verdenskendte filmkoryfæer

Hvad har Coen-brødrene, instruktøren fra Saturday Night Live og den amerikanske sportskanal MLB Networks tilfælles? De har alle konverteret til Adobe Creative Cloud, hvis videoværktøjer nu bliver yderligere oprustet. Flere store navne fra Hollywood har fået øjnene op for Adobe Creative Cloud. Blandt andre de Oscar-vindende brødre Joel og Ethan Coen, der i øjeblikket er i gang med at klippe filmen Hail, Caesar!

Også instruktøren Rhys Thomas og produceren Lorne Michaels, kendt fra Saturday Night Live, anvender nu Adobes kreative økosystem til deres film Staten Island Summer, der har premiere senere på året. Bedre tv-oplevelser forude Adobes opdateringer gælder ikke kun video- og filmindhold. Der er også opdateringer af Adobe Primetime, der er specialiseret i at levere tv-indhold på tværs af skærme og enheder. I praksis betyder dette bedre videolevering, monitorering og personliggørelse af indhold.

Samtidigt indgår Adobe i flere partnerskaber, blandt andre med MLBAM (Major League Baseball Advanced Media), der skal optimere live-streaming med blandt andet playback-funktioner til alle baseball- kampe.


TAGS
adobe
videoredigering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S