Home » Mp3/videoafspiller » Masser af musik fra Creative
Masser af musik fra Creative

Masser af musik fra Creative

Share

Creative er kendt for sine lydprodukter, og nu har firmaet sendt to mere på gaden, dels et headset til den kræsne musiklytter, dels en ny mp3-afspiller, X-Fi Style. Hvor hovedtelefonerne decideret imponerer os, er vi knap så begejstrede for Style, selvom den er rigtig god

Taiwanske Creative har altid haft en forkærlighed for lydprodukter, og selvom det i mange år også har leveret produkter, der ikke nødvendigvis har noget med lyd at gøre, her tænker vi specielt på firmaets webcams, så er der ingen tvivl om, at det altså kan det der med lyd.

Alt om DATA har kigget nærmere på to af Creatives nye spændende produkter. Dels dets hovedtelefoner HQ-1600, som absolut ikke henvender sig til gameren, men til musikentusiasten, og ZEN X-Fi Style, en af de nyeste mp3-afspillere, som Creative har på hylderne.

Vi startede med at kigge nærmere på Style. Den minder i bund og grund meget om alle de tidligere ZEN-enheder, bortset fra at den nok er skrumpet lidt i størrelse.

Den er udstyret med en fin lille 2,4” skærm og tre betjeningsknapper. De tre betjeningsknapper kan godt være lidt besværlige at betjene det kræver nemlig meget små fingre for at ramme dem korrekt.

[pt id=’2011612′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”ZEN X-Fi Style 8GB.”‘]
Se også:  AKG byder på støjreduktion og lækker lyd i nye luksushørebøffer

Som navnet antyder, har Creative indarbejdet sin X-Fi-teknologi, som giver lyden en flot karakter. Vi har før testet enheder fra Creative med X-Fi, og hver eneste gang har vi været imponerede over kvaliteten af lyden.

Nu gælder det naturligvis, at lyden ikke er bedre, end de hovedtelefoner der bliver sat til mp3-afspilleren, så vi brugte et par kvalitetshøjttalere fra Bose, og vi kunne tydeligt høre forskel på lyd med og uden X-Fi Style. Selv med hovedtelefoner af langt dårligere kvalitet vil du opleve en rigtig god lyd med X-Fi Style.

Farveskærmen giver rigtig gode billeder, og enheden understøtter en lang række formater, så du kan se dine favoritfilm.

Har du lyst til at høre radio, så er det også en mulighed med X-Fi Style, ligesom du kan downloade rss-feeds at læse, når du har lyst.

Men for os, der er vænnet til iPhone og Android-enheder, er det stadig underligt, at skærmen ikke drejer, når vi vender enheden. Ellers var der ikke meget at udsætte på Style.

Nu var tiden kommet til at lytte nærmere til HQ-1600, og det første der slog os, var, at de næsten intet vejede, og at de ikke sad ret stramt rundt om hovedet. For os, der er vant til hovedtelefoner, der skal eliminere alt støj udefra, var det lidt af en underlig oplevelse.

[pt id=’2011613′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Creative HQ-1600.”‘]

Creative HQ-1600.

Men der gik ikke ret lang tid, før vi faktisk glemte, at vi havde dem på. De er utrolig behagelige at gå med, og den ringe vægt gør, at du ret hurtigt glemmer alt om, at de hænger på hovedet af dig.

Se også:  To vidt forskellige hovedtelefoner i duel [TEST]: Kablet versus trådløs

Dette headset er ikke beregnet til gameren, så derfor fyrede vi op under noget af vores musik for at høre, hvordan de klarede den lydgengivelse, hvilket var imponerende godt. De er udstyret med nogle 40 mm Neodymium-drivere, der giver en meget klar og flot lyd.

Vi lyttede først til vokalmusik og nød de klare stemmer, hvor hele spektret blev gengivet flot og med stor dynamik i hovedtelefonerne.

Dernæst lyttede vi til almindelig popmusik og dernæst til rockmusik, og begge dele lød fantastisk. Vi sluttede så af med at lytte til klassisk musik, og her smed vi så endelig håndklædet i ringen. Såvel de lyse og klare toner som de dybe bastoner blev gengivet i naturtro version.

Der var ingen tvivl om, at dette sæt hovedtelefoner er et af de bedste, vi har prøvet. Om vi spillede højt eller lavt, gjorde ingen forskel, lydkvaliteten var god hver eneste gang.


<a href="http://www.altomdata.dk/tags/Zen" title="Mere indhold om Zen">ZEN</a> <a href="http://www.altomdata.dk/tags/X-Fi" title="Mere indhold om X-Fi">X-Fi</a> Style 8GB
  • Funktionalitet
  • Pris
4

Alt om DATA siger

Den kan, hvad den skal, den giver god lyd og har en lang batterilevetid. Men vi kunne godt tænke os, at skærmen drejede på samme måde som iPhone, når vi holder den på forskellige ledder.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Create
hovedtelefoner
X-Fi
Zen

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S