Home » Mobiltelefon » Markedets mindste Android i ny version
Markedets mindste Android i ny version

Markedets mindste Android i ny version

Share

Sony Ericsson er klar med den næste generation af kompakte Xperia minimobiler, som kombinerer førsteklasses billed- og skærmteknologi med nyeste Android-platform. De nye minier har fået stærkere processorer og kan nu også optage video i hd

De fleste smartphones er nogle ordentlige klodser at bære rundt på i lommen. Hvis du foretrækker den klassiske mobiltelefons diskrete størrelse, men gerne vil have glæde af den moderne smartphones mange muligheder, giver Sony Ericssons Xperia Mini et kompromis mellem begge, som er blevet ganske populært, siden de først kom på markedet sidste år.

I går løftede Sony Ericsson sløret for to helt nye Xperia-modeller. Xperia mini og Xperia mini pro bygger begge på en kraftfuld 1GHz Qualcomm Snapdragon-processor og kører på den seneste nye version af Googles Android, Gingerbread 2.3. Billed- og skærmteknologi er også i top og inkluderer blandt andet reality display med mobile bravia engine og hd-videooptagelse (720p).

[pt id=’2014570′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Sony Ericsson Xperia Mini.”‘]

Sony Ericsson Xperia Mini.

De to smartphones byder på en gennemført multimedieoplevelse og adgang til over 150.000 apps på Android Market™. Den ridsefrie multitouch-skærm måler 3″, og med den forbedrede brugerflade får du mulighed for at have hele 16 apps på din hovedmenu. Heriblandt Facebook inside Xperia, som er en ny feature hos Xperia-familien, der giver en unik og super brugervenlig integration af Facebook på mobilen.

Se også:  Billig-mobil byder på vildt 108 MP kamera og kæmpe batteri

Xperia mini pro har fået et optimeret slide out-tastatur med ”smart funktionalitet” kendt fra storebroren Xperia Pro. En diskret, men hurtig ’Type & Send’-funktionalitet gør, at brugeren ikke skal åbne en separat app for hver type besked, og ’Smart Tastatur’ udløser prædiktiv tekstindtastning, når brugeren glider tastaturet frem.

[pt id=’2014571′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Sony Ericsson Xperia Mini Pro.”‘]

Sony Ericsson Xperia Mini Pro.

Xperia mini pro har desuden præinstalleret Office Suite og McAfee antivirus-software, så man nemt og hurtigt kan læse dokumenter og skrive e-mails på farten.

Sony Ericsson Xperia mini pro og Xperia mini bliver lanceret på udvalgte markeder fra årets tredje kvartal. Hvilke markeder der så er blevet udvalgt, får vi intet at vide om, men mon ikke vi i hvert fald kan forvente en dansk lancering inden jul?

Se også:  Jackstikket gør comeback i Sonys lynhurtige topmobil

For mere information tjek Sony Ericssons produktblog på: http://blogs.sonyericsson.com/products.


TAGS
Android
smartphone
Sony Ericssson
Xperia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S