Home » Promotion » Markedets første foldbare pc åbner en helt ny verden af muligheder
Markedets første foldbare pc åbner en helt ny verden af muligheder

Markedets første foldbare pc åbner en helt ny verden af muligheder

Share

 Annonce 

Lenovo ThinkPad X1 Fold har en 13,3″ touchskærm, der kan foldes på midten. Den er derfor utrolig nem at tage med og giver dig et væld af spændende brugsmuligheder. Udnyt det tilhørende keyboard for en komplet pc-oplevelse og vær kreativ med den smarte Mod pen

Fremtiden er foldbar, og Lenovo er først på markedet med en bærbar, som har touchskærm, der kan foldes på midten.

ThinkPad X1 Fold er således utrolig nem at have med sig. Trods en velvoksen skærm på 13,3″ fylder den stort set intet i tasken, når den er foldet sammen. Vægten er under et kilo, men den har særdeles holdbart design, testet efter militærstandarder.

Der er gjort et enormt arbejde ud af hængslet, som er udviklet, så skærmen bevarer perfekt jævnhed, selvom den foldes mange gange dagligt. Samtidig har det en nøje afstemt modstand, så skærmen holder sin position, uanset hvordan du vinkler den.

Uendelige muligheder

ThinkPad X1 Fold kommer med et lækkert lædercover, der på bagsiden har en stander, som kan klappes ud, når du vil stille computeren oprejst. I den tilstand er computeren perfekt til se video eller vise præsentationer.

Du kan også lægge ThinkPad X1 Fold fladt på bordet og bruge den som en skriveplade. Den medfølgende Mod pen gør det muligt at skrive og tegne på computerens store touchskærm i hånden. Den ultrapræcise pen har to konfigurerbare knapper og oplades hurtigt med USB C. Når du ikke bruger den, kan den placeres i en lomme i det medfølgende keyboard.

Buk den ene del af skærmen op, så fungerer ThinkPad X1 Fold som en bærbar computer. Du kan bruge den anden del som et virtuelt tastatur eller anvende det fysiske tastatur, der følger med ThinkPad X1 Fold. Læg det over den nederste del, så kobler det sig på computeren, og du får en komplet laptop-oplevelse.

Alternativt kan du lægge keyboardet ved siden af og multitaske med forskelligt indhold på de to skærmdele.

Du kan også tage ThinkPad X1 Fold i hånden og anvende den som en tablet eller en ebogs-læser med stor og flot skærm. Mulighederne er enorme, og du er fri til at finde dine helt egne måder at udnytte det fleksible design.

Flot skærm og store kræfter

Der er anvendt en førsteklasses OLED-skærm med 2048 x 1536 pixels og Dolby Vision, som giver et utrolig skarpt, farvestærkt og kontrastrigt billede. Der er 5MP HD kamera i toppen, så du kan foretage videosamtaler i flot kvalitet. Kameraet giver også mulighed for at logge på computeren med ansigtsgenkendelse.

ThinkPad X1 Fold får sine kræfter fra en hurtig Intel-processor med UHD 11 grafik og Hybrid-teknologi, som sikrer, at du uden problemer kan udføre krævende arbejdsopgaver. Der er 8 GB ram og mulighed for op til 1 TB lynhurtigt SSD-lager.

Batteritiden er op til 8,5 time og ThinkPad X1 Fold kan oplades hurtigt med USB C.

Wi-Fi 6 og mulighed for 5G gør, at du til enhver tid har den hurtigste internet-forbindelse til rådighed, uanset om du er på farten eller indenfor rækkevidde af et Wi-Fi-netværk. Der er desuden Bluetooth 5.1 til trådløse hovedtelefoner, højttalere og andet. De kablede forbindelser består af to USB C-porte (USB 3.2, Gen 2).

Styresystemet er Windows 10, så du har et komplet pc-miljø at udfolde dig i med alle de nyeste funktioner til produktivitet, kreativitet og underholdning.


TAGS
annonce
promotion

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S