Markedets enkleste smartphone

Markedets enkleste smartphone

Share

Doro Liberto 810 er en ny smartphone målrettet det modne publikum. Den er nem at gå til og derfor særligt egnet for dem, der endnu ikke har prøvet kræfter med en smartphone

“Indtil videre har det været svært for mange uerfarne brugere at skifte til en smartphone. Vi mener, at alle skal kunne få gavn af de seneste teknologiske muligheder, og derfor har vi skabt en telefon, hvor den nyeste teknologi er let at bruge for alle”, siger Rudi Iversen, Country Manager, Doro Danmark.

Telefonen der lærer dig at kende

Doro Liberto 810 har et intelligent touch-screen-keyboard, som lærer brugerens personlige præferencer at kende. Samtidig har den tre fysiske knapper – Tilbage, Forside og Menu – som gør det nemt at navigere.

Se også:  Sådan sikrer du bedst din smartphone

Menu-strukturen i telefonen er enkel med tydelige ikoner, der giver hurtig adgang til de mest nyttige funktioner.

Det ergonomiske design, soft touch-skallen og den behagelige størrelse og vægt sikrer, at den ligger godt i hånden og er nem at betjene. Fx er det let og hurtigt at tage et billede eller optage et videoklip med det indbyggede 5 megapixel kamera og sende det til familie og venner.

Doro Liberto 810 er Android-baseret og har apps, der er særligt udvalgt til seniorer, såvel som Google Play, hvor brugeren kan downloade ønskede apps. Derved har brugeren komplet frihed med hensyn til, hvilket indhold han eller hun ønsker på telefonen.

Se også:  Internet of Things hitter - og Google vil også have en bid af kagen

Smartphonen kommer med Doro Experience Manager, der gør det enkelt at håndtere og sikkerhedskopiere samt opdatere telefonens indhold via internettet – både for brugeren samt venner og familie.

Med den nye smartphone følger et ekstra battericover i bordeauxrød, og andet tilbehør kan købes ved siden af.

Doro Liberto 810 er tilgængelig i Danmark fra slutningen af oktober. Prisen er omkring 1.450 kroner.

Del denne