Home » Hovedtelefoner og højttalere » Markedets bedste lydbar
Markedets bedste lydbar

Markedets bedste lydbar

Share

Den er ikke billig. Til gengæld får du med B&Ws Panorama markedets bedste lyd til fladskærmen.

Lydbar lavet til lyd. Ja de lyder ærligt talt som en selvfølge, men et kig og lyt på markedet viser det modsatte. Det bugner med de flade kasser, der kan lave surroundlignende tilstande i din stue. Et indretningsmæssigt godt alternativ til et ægte surroundanlæg. Men faktum er, at kun få giver stor vellyd i stuen.

Det gør hi-fi-specialisten B&W op med, og deres Panorama giver lyd, som vi sjældent har hørt bedre fra en soundbar. Men ok, du skal også smide 10 af de helt store for enheden. Så får du til gengæld en stor blankpoleret (sort højglans) og flot enhed, der kan give de fleste i klassen bank. Du skal have fat i en af de dyrere enheder fra Yamaha eller lignende for at komme i samme lydklasse.

Se også:  Logitech Scribe og Logitech Rally Bar [TEST]: Hold dine videokonferencer på et højere teknisk niveau

Panorama er meget let at få hul igennem til. Der medfølger beslag til væggen, og kablerne samles og gemmes let bagpå. Der er ikke målemikrofon eller anden tilpasning – det er bare på med strøm og signal, og du er kørende.

Der er analog indgang foruden både coax- og optisk digital. Men der er ikke HDMI, så man kan lave et HDMI- loop, og det er en fejl. For det vil kræve, at du har digital udgang på dit tv eller skal trække digital kabel både fra Blu-ray-afspiller, settopboks og så videre for at få det til at spille. Her er det klart lettere med en HDMI-ind/udgang.

Ellers er det enkelthed, der præger Panorama. Hermed også den lille fjernbetjening med ganske få knapper, der kan styre skiftet mellem indgange, surroundformat og volumen.

Se også:  Stor opdatering til Sonos: Bedre batteritid og mere surround

Når lyden slippes igennem, er det betagende, at lydbilledet kan spille selv store stuer op uden at lyde presset. Der er et kæmpe overskud, som betyder lækker sound både ved høje og lave lydtryk. Du får ind i mellem fornemmelse af, at lyden kommer bagfra, men for det meste er det bare lyd, der klæder filmen. Der er masser af detajler og en gengivelse af stemmer, der betyder, man ikke skal anstrenge sig – et punkt, hvor mange lydbarrer fejler. Læg hertil en bas, der ikke er kælderdyb, men præcis og rigelig kraftig til de fleste, og vi er mere end tilfredse. Vil du have den helt dybe bas med, er der udgang til ekstern subwoofer.

P.t. markedets bedste lydbar. Punktum!


B&W Panorama
  • Pris
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
fladskærm
lydbar
Surround
TechLife

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S