Home » Mobiltelefon » Mango i mobilen
Mango i mobilen

Mango i mobilen

Share

LG har fodret sin Optimus 7 mobil med Windows Phone Mango – den helt nye version af Microsofts mobilstyresystem, som giver væsentlige forbedringer for de danske brugere

Det var et kraftigt amputeret styresystem, vi her i Danmark blev præsenteret for, da Microsoft sidste år sendte Windows Phone 7 på markedet. Dansk tastatur og understøttelse af vores modersmål var der intet af, og vi havde heller ikke mulighed for at hente apps på Windows Marketplace. Det gjorde det svært for Windows-mobilerne at konkurrere med iPhone og Android-enheder.

Med den nye version 7.5 af styresystemet, som også kaldes Mango, er der imidlertid fuld adgang til Marketplace, Xbox live, og endelig er der også dansk sprog og tastatur.

Se også:  LG Tone Free FN7 [TEST]: Selvrensende øretelefoner

LG var blandt de første med en Windows-mobil, da de blev introduceret sidste år, og står nu også klar med en mobil, der kører Mango. Der er dog ikke tale om en ny model, men blot en opdatering af sidste års LG Optimus 7.

Brugere, der allerede har købt denne, kan hente styresystemet nu, mens nye købere af Optimus 7 får styresystemet med i mobilen fra butikken.

LG Optimus 7 har flere funktioner, som udnytter mulighederne i Windows Phone 7. Play To er en teknik til at dele multimedie-indhold, der bygger på dlna-standarden. Den gør det enkelt at sende billeder, film og musik trådløst til andre enheder som for eksempel tv eller et hjemmebio-system.

Se også:  LG C1 [TEST]: Billedet blæser dig bagover

Augmented reality-applikationen ScanSearch giver brugeren adgang til informationer i sit nærområde såsom vejret, shopping-muligheder og restauranter eller for den sags skyld den nærmeste bank ved blot et enkelt tryk på en knap.

LG’s ’Voice to Text’-funktion gør det muligt for brugerne at tale, hvor de tidligere var nødt til at skrive. Statusopdateringer på Facebook, Twitter-indlæg, e-mails og huskesedler kan således skabes uden at skulle skrive på skærmen.

LG Optimus 7 med Windows Phone Mango vil være tilgængelig i butikkerne fra og med begyndelsen af oktober til en forventet vejledende pris på 2.999 kroner.


TAGS
LG
Mango
optimus 7
Windows Phone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S