Home » Sikkerhed » Malwarebeskyttelse i nyt Mac OS
Malwarebeskyttelse i nyt Mac OS

Malwarebeskyttelse i nyt Mac OS

Share

Apples reklamerer for deres computere som et paradis fri for malware. Ikke desto mindre tyder alt på, at der kommer beskyttelse mod malware i den næste udgave af Mac OS, Snow Leopard

Det er internetavisen The Register der fortæller historien om, hvordan den kommende version af Snow Loepard, der angiveligt skal frigives denne fredag, kommer til at indeholde beskyttelse mod malware, altså programmer der principielt er skadelig for din computer.

Malwarebeskyttelsen skulle angiveligt tilført systemet allerede tidligere på måneden i Snow Leopard 10A432. Kilden der har opdaget den nye facilitet, ønsker ikke at stå offentligt frem, da han er underlagt en non-disclosure aftale.

Se også:  Telia: Apple sniger sig uden om Samsung i julens salgsræs

Ifølge The Register betyder malwarebeskyttelsen, at brugeren bliver mødt af et pop-up vindue, hvis et program der er kendt som ondsindet, bliver forsøgt installeret på computeren. I det pop-up vindue bliver han advaret, og anbefalet at flytte programmet til skaldespanden.

Selvom faciliteten stadig kun har begrænset beskyttelse, er det bemærkelsesværdigt, at Apple vælger at introducere den facliltet i deres nye operativsystem, specielt fordi de ynder at reklamere med, at en Mac er et rent paradis fri for trusler fra malware, som for eksempel i dette reklamespot.


TAGS
Apple
operativsystem
OS
Snow Leopard

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S