Home » AOD Pro » Spar trykningen – udskriv selv mærkater til små produktioner
Spar trykningen – udskriv selv mærkater til små produktioner

Spar trykningen – udskriv selv mærkater til små produktioner

Share

To nye mærkatprintere fra Epson retter sig mod virksomheder, hvor behovet er små eller mellemstore mængder

Der er mærkater på mange produkter i butikker og ved b-t-b-salg, og ofte kommer produktionen fra trykkerier. Men virksomheder med små og mellemstore mængdebehov skal ikke nødvendigvis vælge at sende mærkater til tryk. I stedet kan de købe en mærkatprinter som en af de to nye modeller fra Epson i serien ColorWorks C4000e.

Blækprinterne i ColorWorks C4000e-sortimentet er kompakte og er skabt til brug sammen med en pc, primært i mindre virksomheder med begrænset plads, især i smv-segmentet. Epson anfører, at printerne er ideelle til forskellige virksomhedstyper, herunder leverandører af mad og drikkevarer, kemikalieproducenter og apoteker, eller hvis man har brug for til billettering.

Få det bedste resultat

Serien leveres med et udvalg af enten mat eller blank, sort blæk for at sikre, at brugerne kan udskrive tydelig, skarp, sort tekst og billeder, uanset hvilket medie de bruger. Den matte, sorte blækmodel giver mørkere sort på matte medier og mere fyldige billeder på almindelige medier. Modellen med blank, sort blæk giver udskrifter i høj kvalitet på en bredere række medier. De bedste resultater ses på syntetiske og blanke medier. Der bruges samme blæk til cyan, magenta og gult på begge modeller, forklarer Epson

Se også:  HP OfficeJet Pro 8022e [TEST]: Brugervenlig printer til den lille virksomhed

Separate pigmentbaserede blækpatroner sikrer ifølge Epson, at man kan fremstille hurtigtørrende mærkater, der er modstandsdygtige over for udtværing, vand og blegning.

C4000e-serien har en række funktioner og forbedrede tilslutningsmuligheder, der giver større udskrivningsfleksibilitet i forhold til tidligere modeller.

Integrationsværktøjer og Wi-Fi

Integration og tilslutning er ifølge Epson nem takket være SDK’er til iOS og Android (leveres af Epson), som skulle sikre enkel og intuitiv udskrivning fra tablet, samt integrationsværktøjer, så printeren kan håndtere for variable data efter behov. Der findes drivere til ESC Label, Linux og Mac.

Der er også en Wi-Fi-dongle (tilvalg) tilgængelig, så man kan udskrive, hvor der er trådløst netværk. Fjernkonfiguration, vedligeholdelse og overvågning samt flådestyring sker via et webinterface.

Se også:  Nu er der også blæktanke i Epsons A3-printere

Printeren har også et stort LCD-display på 2,7 cm samt en automatisk beskæringsenhed, der kan udskiftes af brugeren uden hjælp fra en tekniker.

Indgår i et større udvalg

“C4000e er et vigtigt fremskridt af to årsager,” siger Jacob Kallergis, produktchef hos Epson Europe og tilføjer, at de to nye modeller komplementerer Epsons samlede udvalg af mærkatprintere.

“For det første opfylder den markedets behov for en desktopinstallation, der kan levere enkel og pålidelig mærkatudskrivning i høj kvalitet, og for det andet betyder det, at Epson nu tilbyder en løsning til mærkatudskrivning efter behov til virksomheder af alle typer og størrelser.”

De to modeller, ColorWorks CW-C4000e(Bk) og CW-C4000e(Mk), kan leveres i løbet af foråret. Der er ingen priser endnu.


TAGS
blækprinter
inkjetprinter
Labelprinter
printer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S