Home » Mus » Mad Catz Cyborg R.A.T. 5
Mad Catz Cyborg R.A.T. 5

Mad Catz Cyborg R.A.T. 5

Share

Hvis det gælder om at finde en spilmus, der ikke er for dyr, er Mad Catz Cyborg R.A.T. 5 det rene røverkøb

Det bliver ikke nemt at finde ét negativt ord, der er blevet sagt om Cyborgs serie af R.A.T.-mus, hvis man ser bort fra prisen på nogle af de oprindelige modeller. De er utrolig godt lavet, man kan selv tilpasse dem, og de er meget funktionelle. Og selvom de ligner en baby-terminators fod, ligger de ekstremt komfortabelt under ens hånd.

Når det er sagt, skal det nævnes, at Cyborg R.A.T. 9 med en pris på 450 kroner var alt for dyr for os, og seriøse spillere vil nok tænke sig om to gange, før de satser på et trådløst valg, der kræver udskiftning af batterier. Men den præcise og justerbare R.A.T. 7-serie ramte lige i plet.

Se også:  Steelseries Sensei Ten [TEST]: Formet som gamerne kan lide den

450 kroner er dog stadig en pæn sum at bruge på 7’eren, og Cyborg, der marcherer fremad med grusom brutalitet, har derfor besluttet sig for at dække alle dele af markedet. Resultatet er en ny udgave af R.A.T. – R.A.T. 5 – der egner sig langt bedre til den mindre velstående spiller.

R.A.T. 5 koster kun lidt over halvt så meget som sin storebror, og ved første øjekast er det svært at se, hvor Mad Catz har skåret ned på omkostningerne.

Den er lavet på basis af det samme robuste metalchassis og har det samme antal knapper og rullehjul. Dens vægt og længde kan justeres, så den passer til både sarte alfetyper og folk med gorillahænder. Den største forskel er imidlertid, at den ikke har sine storesøskendes udskiftelige håndledsstøtter. Altså en meget lille ulempe.

Se også:  Steelseries Sensei Ten [TEST]: Formet som gamerne kan lide den

Den måde, musen glider på, er dog stadig lige så fænomenal, som vi har lært at forvente af Cyborg R.A.T.-serien. I skydespil mærkede vi med det samme forskellen – og det retfærdiggør uden videre prisen på 450 kroner. Der er ingen væsentlige funktioner hos 7-modellen, som vi savner her. Det gør 5’eren til det rene røverkøb i sammenligning, og vi har her den ultimative mus til spillere, der vil spare på pengene.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Nøglefunktioner

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


Cyborg R.A.T. 5
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
gaming-mus
Mad Catz

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S