Home » Mobiltelefon » Lynhurtig OnePlus 6T McLaren Edition
Lynhurtig OnePlus 6T McLaren Edition

Lynhurtig OnePlus 6T McLaren Edition

Share

OnePlus og McLaren er klar med en med lynhurtig og lækker udgave af OnePlus 6T til alle Formel 1-fans.

Er du fan af Formel 1 og skal investere i en ny smartphone, er dette dagens gode nyhed. Mobilfirmaet OnePlus samt motorsport-giganten McLaren har nemlig netop offentliggjort et samarbejde, der har udmundet sig i en lynhurtig McLaren-brandet OnePlus-mobil.

Lynhurtig i brug og opladning

Den nye mobil hedder OnePlus 6T McLaren Edition, og helt i motorsportens ånd er den nye mobil lynhurtig med 10 GB Ram, har Qualcomms Snapdragon 845 og kan lynoplades på blot 20 minutter. Lynopladningen sker, da OnePlus har benyttet det samme 3700mAh-batteri fra OnePlus 6T men opdateret mobilen med Warp Charge 30, der kan give en hel dags batterilevetiden på blot 20 minutters opladning.

Se også:  OnePlus Nord [TEST]: Alt du har brug for til forrygende pris

“OnePlus 6T McLaren Edition er vores hurtigste og mest teknologisk avancerede telefon nogensinde. Det er en hyldest til godt håndværk, og vi er ekstremt begejstrede over at kunne slå os sammen med McLaren, så vi kan give vores fans den uovertrufne følelse af fart og råstyrke, som vi kender fra Formel 1,” siger Pete Lau, CEO i OnePlus.

Formel 1-design

Bagsiden af den nye OnePlus 6T McLaren Edition er udsmykket med et u-formet design i den orange McLaren-farve. Mobil er derudover skabt i samme kulfibermateriale som McLarens Formel 1-biler.

“OnePlus 6T McLaren Edition er kulminationen på flere måneders samarbejde mellem OnePlus’ og McLarens’ ingeniører, designere og udviklere. Vi havde et mål om at skabe en telefon, der leverer råstyrke på et niveau, vi aldrig har set før, og takket være vores partnere fra OnePlus kan vi levere et produkt, der lever op til vores motto om uovertruffen fart og kraft,” lyder det fra Zak Brown, CEO i McLaren Racing.

Se også:  OnePlus 8T får lynhurtig opladning - en hel dags strøm på 15 min
Pris og lancering

Allerede på tirsdag d. 18. december er den nye eksklusive OnePlus 6T McLaren Edition klar i Danmark til en pris på 5399 kroner hos Telia, Proshop og online på oneplus.com


TAGS
formel 1
mclaren
motorsport
OnePlus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S