Home » Mobiltelefon » Måske verdens bedste smartphone
Måske verdens bedste smartphone

Måske verdens bedste smartphone

Share

Den nye smartphone Samsung Galaxy S II viser, hvor god en smartphone rent faktisk kan blive. Vi præsenterer redaktionens nyeste favorittelefon

Det skal ingen hemmelighed være, at jeg er vild med min iPhone 4. Fantastisk god skærm, lynhurtig reaktion, når du klikker på ikoner, soft-tastaturet fungerer vildt godt, og batterilevetiden er faktisk imponerende.

Derfor skal der meget til at imponere mig så meget, at jeg rent faktisk overvejer at skifte min smartphone ud. Men det var lige, hvad Samsung Galaxy S II formåede. Om end det ikke startede helt så godt for telefonen, som det senere skulle vise sig at blive.

Stor, men spinkel

Det er en stor smartphone, skærmen er på hele 4,27″ og udstyret med Samsungs spændende Super Amoled Plus-teknologi. Der er 800×480 pixels på skærmen, og den har 16 millioner farver. Det lyder spændende nok, og effekten er, at billedet står knivskarpt på skærmen og er, om ikke bedre, så mindst lige så god som skærmen på min trofaste iPhone.

Galaxy S II har så yderligere den fordel, at den er markant større end iPhones skærm, hvorved helhedsoplevelsen af billedkvaliteten bliver bedre her, end på andre smartphones vi har prøvet.

Samsung har dog gjort sit til, at den ikke bliver uhåndterlig. Den vejer kun 116 gram og er kun 8,49 mm tyk. Problemet her er så, at telefonen virker meget spinkel, ja, næsten skrøbelig. Hvor iPhone 4 har vægt og stabilitet med i designet, så virker Galaxy S II som en meget skrøbelig telefon, og man får lidt en oplevelse af at stå med en billig telefon, når alt føles af plastic (men tro mig, billig er den altså ikke).

Se også:  4 gode råd til dit barns første smartphone

Samsung har udstyret telefonen med en Arm Cortex A9-dual core-processor på 1,2GHz, hvilket så absolut er med til at sikre, at telefonen reagerer lynhurtigt. Sammen med operativsystemet Android 2.3 gør det telefonen til den hurtigst reagerende telefon, vi har testet. Således starter Angry Birds ikke mindre end 15 sekunder hurtigere op på Samsung Galaxy S II end på iPhone 4.

Det er en hastighedsforøgelse, der er karakteristisk for alt i telefonen. Den er bare lynhurtig, og hvor den tidligere model godt kunne hakke lidt, ikke mindst når skærmen skulle skifte orientering, så er der intet af den slags mere.

Godt kamera

Telefonen er udstyret med et kamera på 8 megapixel og har fire gange digitalt zoom. Når vi snakker om gode billeder på en smartphone, så har vi her kongen. Det kamera kan bare det der med at tage billeder. Lysfølsomheden er helt op til 800 iso, hvilket betyder, at du godt kan tage billeder indendørs uden at bruge blitz.

Se også:  Xiaomi Mi 10 5G [TEST]: Sidste års topmodel

Indbygget i telefonen er der et godt billedredigeringsprogram, hvor du faktisk kan justere en del på de billeder, du tager, og du kan jo altid hente flere på Android Market.

Skulle du have brug for radio, ja, så er den også indbygget i telefonen.

Det sidste vi kiggede nærmere efter på telefonen, var batterilevetiden, og om telefonen bliver varm under brug.

Når telefonen var ladet helt op, så overlevede den i lige over to dage ved almindelige brug, altså ikke noget med at spille på den. Men vi brugte den dog til telefonsamtaler og sms’er. Hvis vi også spillede på den, så reducerede vi levetiden markant, og hvis vi helt undlod at bruge telefonen, så levede den i næsten en uge – ikke ringe.

Det var med en vis mængde tristesse, at vi pakkede telefonen sammen og returnerede den efter test – det var klart den bedste smartphone, vi endnu har testet, og var det ikke, fordi jeg allerede har masser af apps til min iPhone og musik indkøbt fra iTunes, så kunne jeg godt blive fristet til at indkøbe denne som min næste telefon.


Samsung Galaxy S II
  • Funktionalitet
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

Denne smartphone kunne lige så godt have fået fem stjerner, hvis det ikke var, fordi den, som alle smartphones, er så pokkers dyr. Men god er den altså – vores nye favorittelefon.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Android
Galaxy S
Samsung
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S