Home » Gaming & Konsoller » Microsoft Flight
Microsoft Flight

Microsoft Flight

Share

Microsofts klassiske flysimulator slipper dig løs i skyerne, gratis

Flight er Microsofts Flight Simulator-serie skåret ned til en gratis, men raffineret udgave, som efterlader kernen af moderspillet Flight Simulator X intakt, men tilfører en dejlig eksotisk stemning. I stedet for et hav af lufthavne, fokuserer spillet på at genskabe det tropiske paradis Hawaii.

Samtidig styres flyene uden problemer med mus og tastatur eller med en Xbox 360-controller, hvilket gør dig uafhængig af joystick og en autentisk vægtet hastighedsregulering.

Spillet kører fint på maskiner med forholdsvis lave specifikationer, og du låser op for mere indhold, jo længere du er inde i spillet.

De fleste af de realistiske styresliders er blevet fjernet til fordel for fire simple afkrydsningsfelter, og du kan springe de kedeligste bidder af langdistanceflyvningerne over. I den gratis udgave har du kun to fly, en ø og en håndfuld udfordringer.

[pt id=’2023397′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Kontrol Cockpittet ser indviklet ud men flyene er overraskende nemme at manøvrere.”‘]

Kontrol Cockpittet ser indviklet ud, men flyene er overraskende nemme at manøvrere.

Point for akrobatik

Du kan kaste dit fly gennem luftringe, kratere og smalle kløfter eller zigzagge gennem vindmølleparker samt udføre krævende landinger under usikre vejrforhold.

Du får point for luftakrobatiske manøvrer, glatte landinger og natflyvninger. Du kan også udføre opgaver såsom at eskortere en fotograf.

Med Hawaii Adventure Pack (1.600 Microsoft point, godt 120 kroner) får du adgang til de resterende øer, yderligere fly og dusinvis af missioner.
Mugne puritanere kan måske få joysticket galt i halsen, når spillet skifter fokus fra hobbypiloter til fordel for almindelige spillere, men Flight er en sjov og spændende afvigelse fra en serie, som alt for længe er forblevet uudnyttet.

[pt id=’2023398′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Sol og hav Hawaiis øer er genskabt i fantastiske detaljer.”‘]

Sol og hav Hawaiis øer er genskabt i fantastiske detaljer.

Rayman Origins

En farverigt og intuitivt platformsspil med spilfi-guren Rayman. Gennem baner til lands og til
vands skal du indsamle belønninger i form af de såkaldte Electoons og Lums.

Mortal Kombat Arcade Kollektion

Spillet er en genskabelse af de tre første Mortal Kombat-spil. Du får retro for alle pengene tilsat online multiplayer. Opløsningen er låst til laveste konsolindstilling.

[pt id=’2023400′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Blæret! Ekstra point bliver tildelt for behændig flyvning.”‘]

Blæret! Ekstra point bliver tildelt for behændig flyvning.


Microsoft Flight
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Microsoft Flight

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S