Home » Internet » Mål din bredbåndsstyrke
Mål din bredbåndsstyrke

Mål din bredbåndsstyrke

Share

Får du al den bredbånd du betaler for eller lover dit teleselskab mere end de holder? Med IT- og Telestyrelsens nye bredbåndsmåler får du klar besked.

Har du bestilt en 20Mbit bredbåndsforbindelse kan det være svært at bedømme, om du egentligt får så meget bredbånd, som du har betalt for. Der er nemlig mange faktorer, der spiller ind. Det kan være svært at lave en retvisende måling derhjemme og teleselskabernes egne bredbåndsmålere er sjældent helt neutrale.

Nu har IT- og Telestyrelsen imidlertid lanceret en bredbåndsmåler, som skulle give en retvisende måling. Til forskel fra de målere man finder hos teleselskaberne foretages målingen mellem din pc og det danske internetknudepunkt, der ligger i Lyngby.

Se også:  Stor prisstigning på vej til 2,5 millioner danskere

– Det er vigtigt, at du som bredbåndsforbruger kan holde øje med, at du får den hastighed, du har aftalt med dit teleselskab. Den nye bredbåndsmåler giver forbrugere og teleselskaber et neutralt og objektivt værktøj, som kan bruges til det formål. Den kommende brancheaftale, hvor teleselskaberne vil oplyse, hvilken hastighed forbrugerne kan forvente, har dermed fået en hjælpende hånd med på vejen, siger videnskabsminister Helge Sander.

Bredbåndsmåleren er således et stærkt værktøj imod teleselskaber, der ikke leverer den bredbåndsstyrke de lover. Måleresultatet gemmes, så det er muligt senere at finde det frem igen eller sende det til teleselskabet, hvis måleresultatet ikke skulle leve op til forventningerne.

Se også:  Her er markedets bedste, billigste og hurtigste bredbånd

Den nye bredbåndsmåler finder du her:
www.it-borger.dk/verktojer/bredbaandsmaaleren


TAGS
bredbånd

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S