Home » AOD Pro » Mål luftkvaliteten på kontoret – er CO2-niveauet for højt?
Mål luftkvaliteten på kontoret – er CO2-niveauet for højt?

Mål luftkvaliteten på kontoret – er CO2-niveauet for højt?

Share

Når CO2-niveuaet er højt i et lokale, føles luften tæt. Nu har Netatmo opgraderet sin luftkvalitetsmåler til en Pro-version, der kan anvendes i store lokaler. Den måler også temperatur, luftfugtighed og støj

Du kender det helt sikkert. Du befinder dig i et lokale, hvor luften føles tung og tæt. Efter et stykke tid bliver du døsig og træt i hovedet. Årsagen er næsten altid, at CO2-indholdet i luften er for højt. Nu har Netatmo videreudviklet sin luftkvalitstsmåler, så den også kan bruges i store lokaler som skoler, offentlige institutioner og kontorer.

Pro-versionen måler ikke kun luftens CO2-indhold, men også andre data, som betyder noget for ens oplevelse af velvære: temperatur, luftfugtighed og støjniveau.

Se også:  Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro [TEST]: Suveræn til prisen

Pro-versionen visualiserer CO2-niveauet i realtid ved at lyse grøn, gul eller rød, hvis niveauet overstiger 1200 ppm. Det giver elever, lærere eller medarbejdere mulighed for at reagere i tilfælde af en høj CO2-koncentration.

Hver luftkvalitetsmåler har desuden en særegen QR-kode, der for eksempel kan sættes op ved indgangen til det pågældende lokale. Hermed kan alle med en mobiltelefon få mulighed for at holde øje med den nøjagtige data, som luftkvalitetsmåleren genererer – lige meget hvor man befinder sig.

Adgang til onlineoversigt

Derudover kan brugerne få adgang til en onlineoversigt, hvor de kan finde målingerne fra alle Netatmo-målere, der er koblet til i den pågældende bygning. Den giver et overblik over luftkvaliteten i realtid, men også mulighed for at oprette alarmer eller generere ugentlige eller månedlige rapporter, så brugerne kan få indsigt i, om bygningens gennemsnitstemperatur er for høj, om en radiator kører på højtryk, eller om et vindue står åbent i et lokale, så man kan foretage justeringer og dermed spare på energiforbruget, forklarer Netatmo.

Se også:  Fredagskronik: Da glansen gik af det smarte hjem

Pro-versionen af den smarte indendørs luftkvalitetsmåler har et vægbeslag, så enheden nemt kan monteres.

Netatmo oplyser, at Pro Smart Indendørs Luftkvalitetsmåler bliver tilgængelig senere på året. Der oplyses endnu ingen pris.


TAGS
indemiljø
luftkvalitet
smart hjem
smart kontor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S