Home » Betalingssoftware » Mål din indflydelse på nettet
Mål din indflydelse på nettet

Mål din indflydelse på nettet

Share

Hvor meget betyder det, når du skriver på nettets sociale medier? Det kan du finde ud af med den gratis onlinetjeneste Klout, som måler din internetstyrke og endda giver dig en score

Skriver du ud i det tomme cyberspace, eller betyder det noget, når du er aktiv på de sociale internettjenester? Forbliver dine Facebook-”likes”, svar på Twitter og opdateringer på Google+ ubemærkede, eller rykker du på nettet?

Det kan du få styr på med den gratis onlinetjeneste Klout, der måler din indflydelse ud fra din evne til at skabe aktivitet i sociale netværk, og som giver dig en opdateret Kloud-score hver morgen. Du får 1-100, men gennemsnitsscoren er 20, ikke 50.

Klout giver dig større forståelse for, hvordan du kan forbedre dine onlineaktiviteter og hvilke emner der har størst gennemslagskraft. Bemærk, at tjenesten er på engelsk.

[pt id=’2020459′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”DATATIDS BEDSTE TIPSGiv Klout en ”Like” på Facebook. Så får du jævnlige nyheder om sitet og mulighed for at stille spørgsmål. “‘]

DATATIDS BEDSTE TIPSGiv Klout en ”Like” på Facebook. Så får du jævnlige nyheder om sitet og mulighed for at stille spørgsmål.

1 Kom i gang med Klout

Gå ind på www.klout.com. Du finder to knapper: ”Sign in with Twitter” og ”Connect with Facebook”. Vælg en af dem for at logge ind. På popup-vinduet markerer du ud for “I’m an individual influencer” og skriv din e-mail.

Se også:  Droner [STORTEST]: Droner der dur til noget

Nu er du tilmeldt Klout. Klik på ”I’m ready”, og så kan den narcissistiske underholdning sættes i gang.

[pt id=’2020460′ size=’large’ link=’file’]

 

2 Tilføj netværk

Tilføj nu alle de sociale medier, som du plejer at bruge. Det gør du ved at arbejde dig igennem ikonknapperne, hvorefter du skal give Klout tilladelse til at få adgang til din information. Klik ikke på de ikoner, som du ikke vil have med i målingen. Til sidst klikker du på ”Continue”.

[pt id=’2020461′ size=’large’ link=’file’]

 

3 Se din score

Du ser nu en liste over nogle af dine venner på Facebook og Twitter. Du kan invitere dem til at benytte Klout ved hjælp af ”Invite”-knappen, men du kan også springe dette trin over.

Klik derefter på ”Continue”, og din score vises i popup-vinduet. Klik på knapperne forneden for at dele din score med andre.

[pt id=’2020462′ size=’large’ link=’file’]

 

4 Gå i dybden med din score

Du kommer nu ind på Klouts arbejdsbord. Klik på den røde ”View your profile”-knap. Øverst i din profil kan du se, hvor mange mennesker du har indflydelse på, og hvilke emner din indflydelse er stærkest på.

Længere nede på siden kan du finde en analyse af din Klout-score. 20 er et typisk gennemsnit.

[pt id=’2020463′ size=’large’ link=’file’]

 

5 Find din Klout-stil

Men hvad betyder Klout-scoren med hensyn til dit niveau på sociale tjenester?

Se også:  Nyt i Google Maps: Fortæl dine venner hvornår du kommer til restauranten

Din Klout Style forklarer det hele. Klik på linket i venstre side. På tavlen ser du, hvor du passer ind, og du får en forklaring på din nuværende Klout-score. Det er sjovt at se, hvordan dine venner klarer sig.

[pt id=’2020464′ size=’large’ link=’file’]

 

6 Ret indstillingerne

Klout henter automatisk din About-tekst fra Twitter. Hvis du vil ændre dette, skal du vælge ”Settings” i rullemenuen.

Du kan indtaste en alternativ profil, tilføje dit køn og din fødselsdag og sætte et nyt profilbillede ind. Du kan også tilføje nye sociale tjenester, så Klout også kan få dem med i beregningen.

[pt id=’2020465′ size=’large’ link=’file’]

 

7 Få belønninger

En lidt speciel funktion i Klout er ”Perks”, som du får adgang til ved at klikke på dit navn og så vælge ”Perks”.

Det er belønninger – eller i virkeligheden tilbud – på produkter og oplevelser, som du har gjort dig ”fortjent” til som følge af din indflydelse, dvs. din Klout-score. Brug den, hvis du vil, eller lad være.

[pt id=’2020466′ size=’large’ link=’file’]

 

8 Hold din indflydelse på toppen

”Perks” eller ej – den sande belønning i Klout er, at du bliver bedre til at præge debatten i de forskellige onlinetjenester, som du er tilknyttet.

Med andre ord: Du øger sandsynligheden for, at det, som du skriver, bliver læst og taget alvorligt, og det er jo netop, derfor du gør det. Følg Klout-udviklingen løbende.

[pt id=’2020467′ size=’large’ link=’file’]

 


TAGS
Facebook
Guide
Klout
Tips og trick
Twitter
Windows 7
Windows Vista

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S