Home » Ekstern harddisk » Lynhurtigt lager i lommeformat
Lynhurtigt lager i lommeformat

Lynhurtigt lager i lommeformat

Share

Buffalos nye MiniStation har ssd-disk og Thunderbolt-forbindelse, så du får langt højere hastigheder end med en almindelig ekstern harddisk

For folk, der sætter pris på hastighed, lyder kombinationen af en ssd og en Thunderbolt-forbindelse unægtelig temmelig tiltrækkende. Buffalo MiniStation Thunderbolt SSD giver dig netop dette, og det betyder, at du kan nå læsehastigheder på mere end 370MB/s og skrive med over 250MB/s.

»MiniStation Thunderbolt SSD kombinerer robust og æstetisk design med exceptionelt hurtig dataoverførsel. Drevet er den ideelle backupløsning med sin simple tilslutning og alsidige kompatibilitet. Vi har set, hvordan Thunderbolt-harddiske har hævet vores forventninger til lagringshastigheder, men med tilføjelsen af SSD i Buffalos serie er barren blevet sat meget højere,« siger Paul Hudson, sales director for Northern Europe hos Buffalo.

Se også:  Samsung 870 EVO [TEST]: Bundsolid ssd til fornuftig pris

Ministation Thunderbolt SSD kan tilsluttes via både Thunderbolt og usb 3.0, men er også bagudkompatibel med usb 2.0. Thunderbolt-forbindelsen giver overførselshastighed på op til 10GB/s, hvilket er dobbelt så hurtigt som usb 3.0. Drevet er kompatibelt med Mac OS X Time Machine og Windows.

Ministation Thunderbolt SSD vil være tilgængelig fra Buffalos danske forhandlere i januar 2013. De danske priser er ukendte, men de vil læne sig op ad den engelske vejledende pris på cirka 2.100 kroner for 128GB og 3.300 kroner for 256GB.


TAGS
Buffalo
lomme-harddisk
Solid State
SSD
Thunderbolt

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S