Home » Promotion » Lynhurtigt internet i hele hjemmet: Så nemt kan det gøres …
Lynhurtigt internet i hele hjemmet: Så nemt kan det gøres …

Lynhurtigt internet i hele hjemmet: Så nemt kan det gøres …

Share

 Annonce 

Du behøver blot at røre Huaweis nye mesh-routere en enkelt gang med din smartphone, så er der stabilt og hurtigt internet til alle enheder i hele hjemmet

Ustabil forbindelse og døde zoner, helt uden internet, er udfordringer, rigtig mange danskere kender til. Et mesh-netværk er løsningen. Her fordeles internetforbindelsen ud i hele hjemmet via små netværksenheder, som placeres strategisk i boligens yderpunkter.

Huawei er klar med to helt nye mesh-systemer, WiFi Mesh 3 og WiFi Mesh 7. De gør det nemt som ingenting at få lynhurtigt netværk og ser endda stilfulde og diskrete ud, så de glider elegant i et med hjemmets indretning.

Et trylleslag og du er klar

Opsætningen af begge routere er utrolig nem. Du skal blot give mesh-enheden et let anslag med din smartphone (kræver, at den understøtter NFC, hvilket de fleste Android-mobiler gør), så kobles den på routeren. Har du flere mesh-enheder, er det blot at tænde dem, så kobles de automatisk på netværket og udvider rækkevidden. Yderligere opsætning kan ske med en app, AI Life, men du behøver faktisk ikke gøre meget mere for at få gavn af Huaweis mesh-system.

Når du bevæger dig rundt i boligen med din mobil, tablet eller bærbar, sørger systemet for, at du får signal fra den mesh-enhed, der er tættest på og har stærkest forbindelse. Skiftet mellem mesh-enhederne sker på blot 50 ms – næsten fem gange hurtigere end de fleste andre mesh-systemer – og derfor er der ingen forstyrrelse at mærke, hvis du streamer, er i videomøde eller foretager anden webaktivitet.

Se også:  Huawei Watch GT 3 [TEST]: Lækkert fitness-ur med lang batteritid
Nem og sikker

Når du vil tilslutte en ny mobil til netværket er det igen blot at give en af dine mesh-enheder et let anslag, så kobles den på, uden du behøver at finde netværksnavn eller taste adgangskode.

Selvom betjeningen således er særdeles brugervenlig, er der ikke gået på kompromis med sikkerheden. WiFi Mesh 3 og WiFi Mesh 7 er udrustet med stærke sikkerhedsfunktioner som anti-brute force, anti-ARP-spoofing og WPA3-beskyttelse.

Fuld kontrol

I Huawei AI Life-appen kan du se en oversigt over enheder, der er sluttet til netværket, ligesom det er muligt at give adgang til gæster eller afbryde bestemte enheders adgang. Der er også et realtidskort over internetdækningen i din bolig, så du eksempelvis kan se, om der bør justeres lidt på placeringen af satellit-enheder, for at opnå optimal dækning i alle zoner. Du kan få detaljeret forbindelsesstatus på hver enkelt tilkoblede enhed, og skulle der være forbindelsesproblemer, kan du få hjælp til at løse dem. Du kan desuden sætte hastighedsgrænser samt regulere internet-tid på børnenes tablets, telefoner eller computere.

Se også:  Outsourcing kan give små virksomheder samme netværkssikkerhed som store

Kraftfuld eller ultrakraftfuldt

Både WiFi Mesh 3 og WiFi Mesh 7 er så kraftige, at de uden problemer kan dække en almindelig dansk bolig med streaming, internet-surf og video-chat på alle familiens enheder. Over 250 enheder kan være tilkoblet samtidig, så selvom køleskabet, termostaterne og vaskemaskinen også er på, bliver der ingen flaskehalse.

Huawei WiFi Mesh 3 anvender AX3000- og dual-band-teknologi med et 5 GHz-frekvensbånd og et 2 GHz-frekvensbånd. Hver enhed dækker op til 200 kvadratmeter, så med en 3-pak er der hurtigt og stabilt internet helt ud i baghaven til et almindeligt dansk parcel-hus.

Skal der games i stor stil, streames 8K-video eller andet, der kræver ekstrem hastighed og båndbredde, er Huawei WiFI Mesh 7 det rette valg. Den anvender superstærk AX6600-teknologi og kombinerer tre frekvensbånd – to på 5 GHz og et på 2,4 GHz – for at opnå ultrakort responstid og høj stabilitet. Rækkevidden pr. enhed er 300 kvadratmeter, så med et 3-paksystem kan du dække en herskabsvilla fra kælder til kvist med hele 900 kvadratmeters hurtigt internet.

Huawei WiFi Mesh 3 koster 2.599 kroner for en 3-pak – læs mere og køb den her.

Huawei WiFi Mesh 7 koster 3.399 kroner for en 3-pak – læs mere og køb den her.

 


TAGS
annonce
Huawei
Mesh
netværk
promotion
Wi-Fi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S