Home » Printer » Lynhurtige labelprintere
Lynhurtige labelprintere

Lynhurtige labelprintere

Share

Brother PT-P900W og PT-P950NW er blandt de hurtigste labelprintere på markedet. De henvender sig til professionelle brugere med store krav til de labels, de producerer som del af deres arbejde

Det er helt almindeligt at tale om topmodeller, når man beskriver nye personbiler, printere, pc’ere eller smartphones. Mere sjældent er det at høre om topmodeller eller top-of-the-line maskiner, når snakken drejer sig om labelprintere. Det kan dog hurtigt ændre sig. Brothers nye PT-P900W og PT-P950NW er nemlig ægte topmodeller inden for professionelle labelprintere.

De er f.eks. blandt de hurtigste labelprintere på markedet, de kan arbejde med markedets bredeste laminerede tapes, og PT-P950NW kan udvides med unikke features som touchscreen, trådløst Bluetooth og har integreret ur- og datofunktion.

Avancerede funktioner

Brother PT-P900W og PT-P950NW har USB og Wi-Fi som standard. Et Li-ion batteri kan tilkøbes, så labelprinterne kan bruges både stationært og mobilt.

Den store PT-P950NW model har desuden stik til et kabelbaseret netværk, hvilket giver mulighed for, at flere eller mange pc’ere kan få adgang til at skrive labels på den – via Brothers gratis P-touch Editor software.

Se også:  Brother MFC-J6930DW [TEST]: Den arbejdsomme - ægte multifunktion i op til A3

Printhastigheden på begge labelprintere er 60 mm i sekundet, og man kan udskrive på tapes helt op til 36 mm i bredden.

Labelprinterne bruger Brothers super-holdbare TZe-tapes, som er laminerede og kan tåle både solskin, kemiske væsker, store temperaturudsving, vand og slitage.

Topmodeller er som regel ”top”, fordi de kan mere eller funktionerne er bedre end konkurrenternes og mindre søskende.

Det gælder også for den nye Brother PT-P950NW, hvor man kan købe et smart touchpanel som ekstraudstyr.

Touchscreenen gør betjeningen legende let. Den giver adgang til at lave egne personligt designede labels – uden at man behøver at have en pc forbundet til labelprinteren.

Brother PT-P950NW har også digitalt ur og kalender indbygget, der kan meget mere end at vise tid og dato.

De gør det nemt at printe labels med nuværende og fremtidig tidsangivelse på labelen. Praktisk, når man skal lave etiketter og labels med f.eks. sidste salgsdato på.

Se også:  Brother MFC-J6930DW [TEST]: Den arbejdsomme - ægte multifunktion i op til A3

Endelig kan der tilkøbes et Bluetooth modul som ekstraudstyr til PT-P950NW. Via det kan man nemt holde en trådløs forbindelse mellem labelprinteren og smartphones eller tablets.

Smarte apps

PT-P900W og PT-P950NW kan begge benytte Brothers gratis iPrint&Label-app, som bruges til at designe og udskrive labels på smartphones og tablets.

Den smarte app fås i versioner til både iOS (iPhone og iPad) og til telefoner eller tablets med Android styresystemet. I begge tilfælde foregår kommunikationen via trådløst Wi-Fi.

Brother kan også tilbyde den gratis Mobile Cable Label Tool-app, som henvender sig specielt til håndværkere, montører og ingeniører inden for tele, data, el og elektronik.

Denne app arbejder tæt sammen med en database i ”skyen”, hvor man kan hente de nyeste symboler og skabeloner på et øjeblik.

De to nye labelprintere står klar hos Brothers mange forhandlere landet over.

Brother PT-P900W vil typisk koste 2.999 kroner.

Brother PT-P950NW vil typisk koste 4.999 kroner.


TAGS
Brother
Labelprinter

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S