Home » Router » Lynhurtig router fra Linksys
Lynhurtig router fra Linksys

Lynhurtig router fra Linksys

Share

Den nye Linksys Smart Wi-Fi AC1900 Router giver høj hastighed og stor rækkevidde

På IFA-messen i Berlin bød Linskys på deres hidtil hurtigste router, Linksys Smart Wi-Fi AC1900.

Hastighederne når helt op til 1300Mbps, hvis brugerens enhed har en 11ac-modtager og op til 600Mbps for enheder med 11n-modtagere. 11ac-enheder er allerede på markedet og mange flere ventes snart. Derudover lanceres en mindre og billigere 11ac-router samt en trådløst 11ac USB-adapter, som opgraderer bærbare og stationære computere til den nyeste standard.

”Tendensen med at koble mange enheder på hjemmenetværket og det store forbrug af af on demand film services på tværs af platforme har sat ekstra pres på hjemmenetværket,” udtaler Jesper Dauw, chef for Linksys i Norden.

Han tilføjer: ”Forbrugerne kræver derfor routere, der er ekstremt hurtige, og de skal være lette at installere. Med vores app og en Linksys Smart Wi-Fi konto kan du desuden få adgang til filer gemt på en forbundet USB-enhed – alle vegne og hele tiden.”

Se også:  Linksys MR9600 [TEST]: Wi-Fi 6-router til mesh og miljø

Forbrugernes øgede krav om adgang til film, musik, filer og internettet i et stabilt og kraftigt hjemmenetværk gør Linksys Smart Wi-Fi AC1900 Router til en oplagt løsning i hjemmet. Routerens 802.11ac– og Beamforming-teknologi giver en bedre rækkevide og kan let installeres fra de fleste tablets, smartphones eller fra browseren på din computer. Tilslut din enhed til routeren og følg den enkle installationsguide. Du kan også oprette en Linksys Smart Wi-Fi konto, som giver dig let og fuld kontrol over dit hjemmenetværk på næsten alle enheder.

Routeren er udstyret med 800Mhz dual-core-processor og understøtter USB 3.0 til deling af filer på hjemmenetværket. 3 aftagelige eksterne antenner for maksimal fleksibilitet. Opret en Linksys Smart Wi-Fi konto og download gratis Linksys Smart Wi-Fi app’en til iOS eller Android for at kunne tilgå dit hjemmenetværk overalt. Dette inkluderer gæsteadgang, børnefilter og apps, som gør dit hjemmenetværk lettere og sjovere.

Se også:  Linksys Velop MX5300 [TEST]: Tri-band i tower-design

Hastigheder på op til 300 Mbps for 802.11n klienter og op til 867 Mbps for 802.11ac klienter. Den Understøtter USB3.0 til deling af filer på hjemmenetværket.

Opret en Linksys Smart Wi-Fi konto og download gratis Linksys Smart Wi-Fi app’en til iOS eller Android for at kunne tilgå dit hjemmenetværk overalt. Dette inkluderer gæsteadgang, børnefilter og apps, som gør dit hjemmenetværk lettere og sjovere.

Den nye Linksys Smart Wi-Fi AC900 router og Linksys Wireless-AC USB Adapter er tilgængelige nu til 1.699 og 930 kroner. Linksys Smart Wi-Fi AC1900 Router er tilgængelig fra oktober til 470 kroner.


TAGS
802.11ac
linksys

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S