Home » Internet » Lynhurtig internet nu tilgængeligt for over en halv million danskere
Lynhurtig internet nu tilgængeligt for over en halv million danskere

Lynhurtig internet nu tilgængeligt for over en halv million danskere

Share

Fra i dag kan Telenor tilbyde højhastigheds-internet til yderligere 509.000 husstande på Sjælland og i Østjylland. Samlet set er det nu 2,4 mio. husstande, som kan få internet med hastigheder på op til 1.000 Mbit/s med Telenors produkt MaxSpeed

Telenor har indgået en aftale med Fibia, der giver Telenor mulighed for at tilbyde lynhurtige fiberforbindelser til alle husstande, som har adgang til Fibias net. Den tekniske sammenkobling af de to selskabers systemer er nu på plads, og fra i dag kan kunder hos Telenor således bestille fiber på Fibias net hos Telenor til 349 kr. for 1.000 Mbit og 319 kr. for 500 Mbit.

På Sjælland er det 330.000 husstande, der får mulighed for at få Telenor Maxspeed med hastigheder på op til 1.000 Mbit/s. I Østjylland er ca. 179.000 adresser omfattet. På telenor.dk/maxspeed kan man tjekke, om man kan få MaxSpeed på sin adresse.

”Vi glæder os over, at vi nu kan give endnu flere danskere mulighed for at vælge mellem flere fiber-produkter. Det er godt med flere valgmuligheder, så forbrugerne kan vælge efter behov fremfor teknologi alene. MaxSpeed henvender sig til de kunder, som bl.a. sætter pris på muligheden for adgang til service og rådgivning i vores butikker og via telefonen uden for almindelig arbejdstid – nemlig mellem 7 og 23,” siger Lars Kyrø, der er internetchef hos Telenor.

Se også:  Wi-Fi 6 er kommet – og hvad så …?
Routeren spiller en stor rolle

Samlet set er det nu 2,4 mio. husstande, som kan få internet med hastigheder på op til 1.000 Mbit/s med Telenors produkt MaxSpeed. Og hos Telenor mærker man stor og vedvarende interesse for produktet.

”Vi har en tilfredshedsgaranti på 30 dage, men den er der meget få, der benytter, for de oplever en god kvalitet i produktet. Det skyldes bl.a. vores WiFi 6-router, der er kåret som den bedste på markedet. Folk tror, at fiber pr definition er lig med høj hastighed, men routeren har faktisk meget at sige i forhold til den oplevede hastighed og rækkevidde i hjemmet,” siger Lars Kyrø fra Telenor.

Se også:  D-Link DIR-X5460 [TEST]: Wi-Fi 6-båndbredde til hele familien

Telenor tilbyder WiFi 6-routeren for 20 kr. ekstra om måneden i tillæg til MaxSpeed abonnementet. Routeren er udviklet til at forbedre hastigheden, give bedre dækning og øge effektiviteten, når mange enheder er tilsluttet på samme tid. En test af syv routere udført af Force Technology i februar 2021 kårede Telenors WiFi 6 router som den bedste på markedet. Alle tests er udført på samme måde, med samme afstand mellem klienter og router.

Åbner i etaper

Aftalen mellem Fibia og Telenor gælder 509.000 adresser og vil løbende blive udvidet i takt med, at Fibia får rullet fiber ud til flere adresser. De første 315.000 adresser bliver åbnet i dag og resten kommer løbende over de næste måneder. På telenor.dk/maxspeed kan man tjekke, om man kan få MaxSpeed på sin adresse.


TAGS
fibernet
Wi-Fi 6

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S