Lykken er en motorsav med kosteskaft

Lykken er en motorsav med kosteskaft

Share

Fortune City er bygget op omkring ruinerne af Las Vegas, Nevada. Der er efterhånden gået nogle år, siden et zombieudbrud ødelagde Syndens by, men historien har det med at gentage sig.

Chuck Greene er en desperat far, som forsøger at overleve zombieudbruddet sammen med sin lille datter.

Fortune City er blevet ramt, og Chuck bliver ufrivilligt viklet ind i en større sammensværgelse, hvilket gør, at han skal kæmpe sig vej igennem horder af levende døde for at rense sit navn, redde sin datter og fange bagmanden, der er årsag til udbruddet.

Dead Rising 2 er et actionspil, der bestemt ikke vil falde i alles smag. Har du lyst til at pløje dig gennem tusinder af omvandrende døde bevæbnet med alt fra middelaldersværd til teddybjørne med maskingeværer, er dette spillet for dig.

Se også:  De bedste spil i 2017: Action og strategi til din computer

Dead Rising 2 har sin humor og sin alvor. Det skildrer ganske fint måden, hvorpå mennesker kan glemme deres menneskelighed, når katastrofer og panik opstår.

Samtidig kan Chuck benytte sig af stort set alt, hvad han finder på sin vej – om dette måtte være en badedragt eller hjemmelavede våben bestående af øglemaske og fyrværkeri.

 

Chuck har 72 timer til at rense sit navn, inden det amerikanske militær ankommer til Fortune City for at redde de overlevende.

Dette gør, at Chuck må ud blandt zombierne for at løse hovedplottet, men du får også tilbudt en lang række sidemissioner, som alle har en tidsfrist.

Dermed kan du ikke nå at redde samtlige overlevende i byen, ej heller kan du nå at uskadeliggøre alle skurke, hvilket både er stressende og intenst på samme tid.

Nogle vil finde tidspresset frustrerende, mens andre vil se det som en underholdende udfordring.

Der er tale om et godt actionspil med en fornuftig historie, men gameplayet bliver lidt for meget splat og vold i længden.

Er du tilhænger af splatter- og zombiefilm, er der bestemt noget at komme efter her. Og selvom spillet tager 8-10 timer at gennemføre, er der grundlag for at gennemføre det flere gange, så du får det hele med.

<a href="http://www.datatid.dk/tags/Dead Rising" title="Mere indhold om Dead Rising">Dead Rising</a> 2
  • Pris
4
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Del denne