Home » TV » Flad plade gør TV-lyden bedre
Flad plade gør TV-lyden bedre

Flad plade gør TV-lyden bedre

Share

Er du utilfreds med lyden i dit flad-TV er LG klar med en løsning. Soundplate stilles under TV’et og hæver lydkvaliteten betydeligt

Halvdelen af Danmarks fjernsyn står på TV-bænke og næsten 8 ud af 10 danskere har intet eksternt lydsystem. En femtedel af dem som anvender TV’ets indbyggede højtalere, er utilfredse. LG’s nye Soundplate, der netop er kommet i butikkerne, løser problemet.

En nylig undersøgelse foretaget af LG Electronics og YouGov viser, at danskerne er glade for at bruge TV-bænken. Således vælger halvdelen af danskerne at have deres TV stående på en TV-bænk, mens kun 3 ud af 10 danskere har sit TV hængende på væggen.

Se også:  Denon lancerer soundbar med 3D-lyd og hi-res multirums-funktionalitet

Til denne store målgruppe har LG udviklet en ny lydløsning indenfor TV-lyd, i form af en flad og diskret ’lydplade’, som man helt enkelt stiller sit TV ovenpå. LG’s første model i denne kategori, Soundplate LAP340N, blev første gang vist på IFA-messen i september og kan nu købes i danske butikker.

Når danskerne bliver spurgt ind til, hvad der er det vigtigste købskriterie ved køb af et eksternt lydsystem, viser det sig at lydkvaliteten er den væsentligste faktor. På trods af dette nøjes hele 78 procent af danskerne med indbyggede højtalere, hvortil 15 procent af danskerne er utilfredse med denne lydløsning.

LG LAP340N passer til fjernsyn mellem 32-55 tommer og sparer plads på TV-bænken. Du får 4.1-lyd på 120 Watt samt to indbyggede subwoofers. Det 35 millimeter høje system spreder lyden i flere retninger og skal givet et klart lydbillede, der dækker såvel de høje toner som de lave bastoner.
LAP340N er udrustet med Wireless Sound Sync, der gør det muligt at tilslutte enheden trådløst til LG Smart TV-modeller med Magic Remote. Du kan også musik via Bluetooth fra din smartphone eller tablet til LAP340N.
Vejledende udsalgspris for LG LAP340N (sort) og LAP341N (sølv) er 3499 kr. inklusiv moms og modellen er tilgængelig i danske butikker nu.

Se også:  Creative giver dig surround-lyd og subwoofer for under en tusse


TAGS
LG
soundbar
tv-lyd

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S