Home » Hovedtelefoner og højttalere » Lydisolerende hovedtelefoner
Lydisolerende hovedtelefoner

Lydisolerende hovedtelefoner

Share

God lyd og ingen lyd i samme sæt hovedtelefoner. Lyder det mærkeligt? Det behøver det ikke være, Bose’s QC15 højttalere klarer begge dele med bravur

Du vil gerne høre god musik, og du vil gerne sikre, at du ikke bliver forstyrret af naboens iPod. Eller måske sidder du i flyet på vej til drømmeferien og vil gerne undgå at høre på flymotorens evindelige larm.

Begge dele kan klares med Boses hovedtelefoner, Quiet Comfort 15, der også har undertitlen Accoustic Noise Cancelling, og det er helt sikkert, at de lever op til alle de fine titler.

Med og uden ledning

Hovedtelefonerne kommer med muligheden for at bruge dem med og uden ledning. Uden ledning er de »kun« støjfjernere. Tænd for dem, og verdenen bliver et imponerede stille sted. Fra du tænder til effekten træder i kraft går knapt et sekund, og det er imponerende at fornemme, hvordan alle lyde lige pludselig forsvinder.

Se også:  Microsoft lancerer støjreducerende hovedtelefoner til fornuftig pris

Hvis du vil høre musik og stadig være foruden forstyrrende lyde fra omverdenen, så sætter du den medfølgende ledning i hovedtelefonerne og slutter dem til din computer, mp3, iPod eller lignende.

Du vil nu blive trakteret til en lydkvalitet i meget høj klasse. Her på redaktionen lyttede vil til såvel klassisk musik som rock og metal, og fælles for dem alle var, at lyden var utrolig god.

Endelig er der en indstilling mere på højttalerne, som du kan vælge at bruge. For på det stik, du forbinder til hovedtelefonerne, er der en lille knap, der kan stå på henholdsvis Lo og Hi. Den bruger du, hvis den lydkilde, som hovedtelefonerne er forbundet til, giver et meget lavt signal. Ved at sætte den på Hi, kan du booste signalet. Omvendt kan du sætte den på Lo, hvis du synes, at lyden er alt for høj.

Se også:  Blokér din partners snorken: Boses earbuds giver bedre søvn

Det er naturligvis muligt at slå Noise Cancelling fra, men når du først har brugt hovedtelefonerne med NC slået til, er det svært at bruge dem uden.

Pasformen og komforten er god, og det er behageligt at have hovedtelefonerne på. Du skal dog være opmærksom på, at netop fordi de sidder meget tæt, så bliver det også meget varmt at have dem på i længere tid af gangen. Men stadigvæk er det rigtig gode hovedtelefoner, og lyden er fantastisk.


QuietComfort 15 Acoustic Noise Cancelling
  • Funktionalitet
  • Pris
4

Alt om DATA siger

Det er et rigtig godt headset Bose har produceret. Udover prisen er det svært at sætte en finger på det.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
bose
noise cancelling

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S