Home » Hovedtelefoner og højttalere » Lyd er ikke bare lyd
Lyd er ikke bare lyd

Lyd er ikke bare lyd

Share

Når Philips sender lydprodukter på gaden, så er de normalt værd at lytte til. Alt om DATA har tes-tet to af producentens nyeste produkter, hvor det ene rigeligt lever op til forventningerne, mens det andet skuffer en del

Det er ikke noget nyt, at Philips sender lydprodukter på gaden. Og da kvaliteten normalt altid er meget høj, var det med store forventninger, at vi testede firmaets Universal Speaker samt dets Pure Wireless Sound.

Universal Speaker er en lille lydbar, du kan slutte til din mp3-afspiller, iPad, iPod, iPhone eller computer via et almindeligt jackstik, mens Pure Wireless er et headset, du kan slutte til din musikafspiller via bluetooth.

Samtidig er der indbygget mikrofon, så hvis din musikafspiller er en iPhone, kan du også bruge det til at føre samtaler i. Og hvis din afspiller ikke understøtter bluetooth, så kan du også slutte headsettet til afspilleren via et medfølgende kabel.

Vi startede med at pakke Universal Speaker ud og måtte konstatere, at dimsen skulle bruge ikke mindre end fire AA-batterier, så det, der først virkede som et let produkt, blev pludselig noget tungere.

[pt id=’2015568′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Philips Universal Speaker”‘]

Betjeningen af Universal Spaaker er simpel. Der findes tre knapper – tænd-, sluk- og volumenkontrol – og så kan du slå noget dsp til, der angiveligt skulle kunne forbedre lydkvaliteten.

Vi sluttede den til vores iPhone og gik så i gang med at spille musik, og vi må sige, at vi med det samme blev skuffede. Den første slags musik, vi satte på, var vokalmusik, og det lød meget grødet, lidt som var det nogle meget billige højttalere, der blev afspillet på.

Se også:  Philips' højttaler tåler hvad som helst og kan oplade din mobil

Vi afspillede også klassisk musik, jazz og pop, og på et tidspunkt var der en, der bemærkede, at det næsten lød som lyd, der kom fra en dåse. Helt så slem var den nu ikke, men den var heller ikke specielt god og ikke rigtig værdig til Philips vanlige kvalitet.

Så selvom prisen ikke er forskrækkende høj, så er den stadig for høj i forhold til, hvad du får for pengene.

Efter denne skuffelse tog vi så fat i Pure Wireless Sound, et trådløst headset – et meget flot designet, ret elegant headset. Men inden vi kunne bruge det, skulle det lige lades op, hvilket blev gjort via det medfølgende usb-stik.

Efter endt opladning var vi så klar. Vi tændte headsettet og derefter vores iPhone, fandt headsettet under bluetooth-menuen og fik parret dem med hinanden.

[pt id=’2015569′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Philips Pure Wireless Sound”‘]

Derefter satte vi musik på. Vi startede med vokalmusik og gik så over til jazz, klassisk og populærmusik, og vi blev godt nok positivt overraskede. Lyden var fantastisk, blød og rund, dejlig at lytte til og med klare toner, der gjorde det til en fornøjelse at lytte til musikken.

Se også:  Philips' fede hi-fi-hørebøffer kommer endelig i handlen

Samtidig sidder headsettet rigtig behageligt på hovedet, og du glemmer hurtigt, at du har det på.

Samtidig så er der indbygget en mikrofon, som du ikke kan se, så du også kan bruge headsettet til at føre samtale i, hvis du, som jeg, koblede headsettet til din iPhone.

Her faldt det dog lidt til jorden. For samtalekvaliteten er ikke for god. Altså – den er udmærket, men den er ikke noget at råbe hurra for. Men den er der, og du skal ikke tænke på at skifte rundt på ting og sager, hvis din telefon ringer, mens du lytter til musik.

På headsettet sidder der også kontroller, som gør, at du kan styre dit headset. Du kan skrue op og ned for lyden, springe et nummer frem og tilbage, og ikke mindst så kan du besvare et opkald og endda lave genopkald bare ved at berøre headsettet let. Du kan også slå FullSound til og fra på headsettet – en teknologi, der i visse tilfælde kan forbedre lyden på musikken.

Skulle du ikke have bluetooth på din musikafspiller, eller vil du godt slutte den til din laptop, så kan du også gøre det med det medfølgende kabel. Lydkvaliteten er den samme, men du bliver ganske naturligt bundet til din computer.


Universal Speaker
  • Funktionalitet
  • Pris
2

Alt om DATA siger

Ideen er fin, men lyden er bare ikke god nok, og så kan selv en lav pris ikke rigtig rette op på det.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Philips

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S