Home » Hovedtelefoner og højttalere » Luxafor Flag + Headset [TEST]: Bedre arbejdsklima via brug af lys og lyd
Luxafor Flag + Headset [TEST]: Bedre arbejdsklima via brug af lys og lyd

Luxafor Flag + Headset [TEST]: Bedre arbejdsklima via brug af lys og lyd

Share

De globale klimaforandringer tages nu alvorligt, heldigvis for det. Men på et andet felt kan der også gøres en indsats, nemlig at forbedre arbejdsmiljøet i vores moderne kontormiljøer

Luxafor er en lettisk virksomhed, som de færreste sikkert har hørt om. Men de adresserer nogle af de udfordringer, som de moderne storrumskontorer ofte stiller for arbejdsmiljøet.

Ganske vist kan man opnå diverse synergieffekter ved, at medarbejderne sidder tæt samlet således at erfaring, kvalifikationer og kreativitet lettere kan udveksles. Desværre er ikke alt løst med storrumskontorerne.

Udover lejlighedsvise klager over indeklima, så plages medarbejderne specielt af det generelle støjniveau, og manglen på arbejdsro i de stunder, hvor koncentration er vigtigst.

Se også:  Billigere noise cancelling-bøffer fra Bose

Hvorledes sikrer man så et arbejdsklima, hvor støjniveauet sænkes, og hvor medarbejderne indbyrdes gøres opmærksomme på, hvornår man helst ikke vil forstyrres af henvendelser fra kollegaerne? Man kan dæmpe støjniveauet delvist med afskærmninger, men det kan i sig selv i yderste instans fjerne nogle af fordelene, der gerne skulle være ved storrumskontorerne.

Løsningen synes at være en noget mere aktiv indsats på området, og Luxafor tilbyder i øjeblikket løsninger, der sigter mod at løfte arbejdsmiljøet indenfor to områder.

Luxafor Flag

Det første område rummer to løsninger, der begge adresserer problemet med, hvorledes man meddeler sine kollegaer, om man er tilgængelig for kommunikation eller ej. Princippet er egentlig ganske simpelt, hvilket ofte også kendetegner de bedste løsninger. Tænk på fordums tiders signalflag. Her er løsningen bare digital og baseret på LED-dioder.

Se også:  Bose QC Earbuds [TEST]: Fantastisk støjreduktion, ufarlig lyd

Vi har kigget på den billigste løsning Luxafor Flag, men der findes også en Luxafor Bluetooth-løsning, der koster 584 kr. ekskl. moms. De løser samme opgave, og har samme kontrolsoftware, der kan downloades til Windows og Mac.

Luxafor Flag, som vi kigger på her, består ganske enkelt af en lille enhed med indbyggede LED-dioder, denne tilsuttes via et medfølgende USB-kabel på 1,5 m. Ud af enheden stikker der et klart stykke plastik, der gennemlyses af LED-belysningen, således at brugerens status står klart for omgivelserne.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
arbejdsklima
støjreduktion

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S