Home » Kamera » Panasonic opgraderer forrygende rejsekamera
Panasonic opgraderer forrygende rejsekamera

Panasonic opgraderer forrygende rejsekamera

Share

Panasonic har pakket 30 x optisk zoom, en stærk 20,3 megapixel sensor, 4K-video og andre lækkerier ned i det lommevenlige Lumix TZ95

TZ står for Travel Zoom og serien af kompakte kameraer er kendt som nogle af de bedste og mest alsidige fotoapparater til rejsen.

De fylder ikke meget i lommen, men der er fundet plads til et vidtrækkende zoom-objektiv, som kan få dig 30 gange tættere på motivet. Brændvidden strækker sig fra 24mm til 720mm, så alt fra langskabsfoto til nærbilleder er muligt. Power O.I.S kompenserer for rystelser på hånden, så billeder står skarpt, selv når du zoomer helt ind. Samtidig sørger Zoom Compose Assist for at dit subjekt ikke smutter fra dig ved hurtigt at zoome ud så du får overblik.

Se også:  Den store kameraguide: Find det helt rette kamera til ferien
Stærk billedteknologi

Der er anvendt en 1/2.3-inch CMOS sensor med opløsning på 20.3 megapixel, og kameraet fokuserer automatisk på blot 0,1 sekund. Lumix TZ95 kan skyde 10 billedet i sekundet med AFS og fem 5 billeder i sekundet med AFC.

Panasonics velkendte 4K video feature er også implementeret, så du kan trække fotos på 8 MP ud af en video med 30 frames i sekundet. Auto Marking gør det nemmere at udvælge billederne, mens du med Sequence Composition kan skabe sjove effekter af fotoserierne. Der er også mulighed for at være kreativ med 22 indbyggede filtre.

Alsidig betjening

Motivet kan fanges med en skarp elektronisk søger eller en 3.0″ touchskærm, der kan vippes 180 grader op, så du kan skyde selfies.

Se også:  Panasonic JZ1000 [TEST]: God betjening og forrygende billedkvalitet

Du kan overføre billeder og betjene kameraet trådløst med din smartphone via både Bluetooth og Wi-Fi. Der er også microUSB-port, som kan bruges til opladning. Panasonic lover cirka 380 skud på et fuldt opladet batteri.

Panasonic Lumix TZ95 er på markedet nu med en pris på 5.499 kroner.


TAGS
kompaktkamera
lumix
Panasonic

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S