Home » Kamera » Stærkt allroundkamera til foto og video
Stærkt allroundkamera til foto og video

Stærkt allroundkamera til foto og video

Share

Lumix G90 ligner et oplagt valg for den, der ønsker et spejlløst kamera med godt greb, fysisk kontrol samt stærk stabilisering og kræfter til både foto og video i høj kvalitet

Man skal op i den højere klasse for at få kameraer, der kan matche de bedste mobiler.

Men med et kamera som Lumix G90 giver det mening. Her får du ikke bare en vejrbestandig krop, der tåler både vand og støv, du får også et godt greb, fysiske knapper til alle de vigtigste funktioner samt en skarp elektronisk søger og en stor vipbar touchskærm til at fange dine motiver og få adgang til kameraets funktioner. Dertil kommer mulighed for at skifte mellem en lang række objektiver i Panasonics omfattende sortiment.

Stabilt og hurtigt

Kameraet er lige video. Det har en stærkt 5-akset billedstabilisering, en 20.3-megapixel Digital Live MOS sensor uden low-pass filter og superhurtig autofokus på 0,07 sekunder med mulighed for både ansigts/øjegenkendelse, pinpoint, low light og Multi AF med 49 fokusområder. Det kan skyde 9 billeder i sekundet ved fast AF eller 6 billeder i sekundet ved kontinuerlig AF.

Se også:  Den store kameraguide: Find det helt rette kamera til ferien

Video kan filmes i 4K ved op til 30p (60Hz), mens Full HD er muligt ved op til 60p (60Hz Area) med kontinuerlig AF. Slowmotion er også muligt i Full HD med op til 120fps (1/4x). Der kan sendes 4:2:2 / 8-bit video i real tid til en ekstern monitor via micro HDMI, mens V-Log L giver bredere dynamisk rækkevidde, når farverne skal renderes efterfølgende. Der er desuden 3.5mm mikrofonjack og udgang til hovedtelefoner.

Lumix G90 byder også på Panasonics velkendte 4K photo funktion, hvor det er muligt at skyde 30 billeder i sekundet ved hvad der svarer til 4K-kvalitet (8MP). Nye funktioner som Auto Marking og Sequence Composition gør det nemmere at udvælge de bedste billeder og lave sjove billedcollager.

Se også:  Panasonic TX-65JZ2000E [TEST]: Løfter din hjemmebio til et nyt niveau
Kreative funktioner

Post Focus, Focus Stacking og forskellige Bracketing modes gør det desuden muligt at indstille fokus og dybdeskarphed efter billedet er taget, mens dynamic monochrome og Live View Composite Recording giver mulighed for at lege med dybde i sort/hvid-billeder eller få dynamiske nattescenarier som fyrværkeri eller stjerner til at står skarpt og livfuldt.

Med indbygget Bluetooth og Wi-Fi er det nemt at overføre billeder til mobilenhed og computer eller fjernstyre kameraet fra en smartphone, uden at forbindelsen skal oprettes manuelt hver gang.

Kameraet i sig selv koster 8.999 kroner. Det fås også i et kit med 14-140mm objektiv til 12.999 kroner eller med 12-60mm objektiv til 10.999 kroner. Det nye G Lens H-FSA14140E 14-140mm objektiv, der lanceres samtidig med kameraet koster 5.999 kroner.

Panasonic Lumix G90 er på markedet i nærmeste fremtid.


TAGS
lumix
Panasonic

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S