Home » Skærm » Luksusskærm giver dig UltraHD på kontoret
Luksusskærm giver dig UltraHD på kontoret

Luksusskærm giver dig UltraHD på kontoret

Share

Acers rammeløse skærm leverer billeder i 4K-kvalitet og er fornyet med en lang række smarte billedteknologier. Men giver det mening med 4K på kontoret?

Har 4K virkelig noget at gøre i computerskærmen på kontoret eller bør den høje billedkvalitet holdes på de store fladskærms-tv’er? Acer leverer et stærkt argument i sagen med sin nye S277HK, der viser, hvad en flot 4K-monitor kan gøre for såvel kontoret som privaten.

Gode proportioner

S277HK måler 27”, og du skal da også op i dette format for at 4K giver mening – i hvert fald når skærmen er koblet til en Windows-computer. Er monitoren mindre, forsvinder ikonerne simpelthen, og så er man bedre tjent med en lavere opløsning.

På Acers skærm passer proportionerne glimrende, og man sætter virkelig pris på det ekstra areal, de mange pixel leverer til vinduer, skrivebordsikoner med mere. Og selvfølgelig er den høje opløsning også herlig, når man ser video fra en kilde, der kan levere billeder i den finkornede kvalitet – som eksempelvis You-Tube og Netflix.

Se også:  Samsung M7 [TEST]: Pc-skærmen er næsten et tv

Behageligt billede

Vi satte en flot naturfilm i 4K til at køre fra YouTube, og selvom man anede en lille smule slør, var vi imponerede over, hvor elegant og roligt billederne flød over skærmen. Farverne står ligeledes skarpt men med en flot glød, og man fornemmer samtidig en stor dybde i billedet. Ips-panelet sikrer samtidig, at indholdet ikke viskes ud, selvom man ser skærmen fra skæve vinkler.

Genskær oplever man stort set ikke, selvom man sidder i stærkt oplyste kontormiljøer. Skulle lysforholdene være mørke, så har Low Dimming teknologi, der gør det muligt at skrue lysstyrken ned til 15 procent.
For at skåne øjnene har Acer forsynet skærmen med EyeProtect, som gør billedet mindre anstrengende at se på over længere tid. Den er samtidig flicker-fri og har filter, der mindsker det blålige lys, som kan være skadeligt for øjnene.

Stærke forbindelser

Skærmen kan tilkobles computer og andre enheder via dvi, displayport 1.2 og MiniDP. Samtidig er det den første skærm af sin slags med HDMI 2.0, som sikrer rigeligt med båndbredde til at 4K-videoerne flyder ubesværet.
I skærmen er også indbyggede højttalere, som leverer anstændig lyd, der sagtens kan gå an til uforpligtende YouTube-kiggeri og lignende.

Se også:  Pc-monitoren bliver ultraskarp – nye modeller fra Samsung

Rammeløs design

Betjeningen foregår under skærmen. Knapperne skæmmer således ikke det stilrene look, men det ville unægteligt være nemmere, hvis man kunne se, hvad man trykkede på.

Den slags kan vi dog snildt leve med, når designet er så raffineret, som det er. Skærmen er udformet solidt og lækkert i aluminium med en asymmetrisk stander, der giver et moderne og stilsikkert look.
Det er måske ikke verdens tyndeste skærm, men det rammeløse design gør den let og nærmest svævende at se på.

Leverer varen

Når skærmen er skabt så overbevisende som denne, er vi ikke i tvivl om, at 4K-monitoren har sin berettigelse på kontoret. Også andre steder i boligen vil S277HK gøre sig glimrende, takket være det elegante design.


Acer S277HK
  • Billedekvalitet
  • Features
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

Acer har skabt en utrolig gennemført 4K-skærm, der både på billedkvalitet, funktioner og ikke mindst design leverer varen.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Acer
skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S