Home » Transport » Luksuriøs elbil til fornuftig pris: MG er klar med Marvel R i Danmark
Luksuriøs elbil til fornuftig pris: MG er klar med Marvel R i Danmark

Luksuriøs elbil til fornuftig pris: MG er klar med Marvel R i Danmark

Share

Marvel R Electric er MGs nye flagskib indenfor elbiler. Den byder på omfattende udvalg af udstyr, en lang række avancerede teknologier samt en konkurrencedygtig pris

MG Marvel R Electric vil kunne ses hos de danske MG Brand Stores fra oktober, og kunderne kan vælge mellem to udstyrsvarianter (Luxury og Performance) og to drivlinjevarianter (baghjulstræk og firehjulstræk). Priserne i Danmark starter fra kr. 349.999,- for Luxuryversionen. Den mest veludstyrede og kraftfulde version Performance starter fra kr. 379.999 kroner.

Luxuryversionen har baghjulstræk, to elmotorer, en systemydelse på 180 hk (132 kW), et drejningsmoment på 410 Nm og en rækkevidde på 402 km i henhold til WLTP. Performanceversionen firehjulstræk ved hjælp af en ekstra elmotor på forakslen. Systemydelsen og det maksimale drejningsmoment er hhv. 288 hk (212 kW) og 665 Nm, og rækkevidden udgør 370 km (WLTP).

Alle versioner af MG Marvel R Electric har et 69,9 kWh-batteri. Kunderne kan nyde godt af muligheden for hutigopladning ved offentlige ladestationer (AC) takket være den 3-fasede 11 kW-lader i bilen som er standardudstyr. Varmepumpen (ligeledes standardudstyr) kan opvarme eller afkøle batteriet (og kabinen) og sikrer maksimal ladeeffekt under alle forhold. Desuden kan batteriet oplades ved ladestationer med lynopladning (DC) med en kapacitet på op til 92 kW. Så tager det kun 30 min. at oplade batteriet fra 30-80 % og 43 min. fra 5-80 %.

High tech om bord

Ud over det markante og progressive udvendige design byder MG Marvel R Electric også på et 12,3” digitalt cockpit og en 14” touchscreen til betjening af det nye MG iSMART-opkoblingssystem.

Afhængigt af udstyrsversion tilbyder MG iSMART-systemet en lang række (online-) funktioner. Det gælder fx DAB+, Bluetooth, Wi-Fi-hotspot, nem smartphoneopkobling med Apple CarPlay eller Android AutoTM, trådløs smartphoneopladning, navigation med trafikinformationer i realtid, vejrudsigter og audiostreaming med Amazon Music. Samtidig er opkoblingssystemet altid opdateret takket være Amazon Web Services (AWS) og over-theair-opdateringer.

Se også:  Få en lidt smartere bil

MG iSMART-system, som er standardudstyr, er også forbundet med en smartphoneapp, der kan bruges til at fjernbetjene en række forskellige funktioner. Via appen har brugerne adgang til en række nyttige features som fx Find My Vehicle, Status Checking, Vehicle Statistics og Health Scan, Route Planning, Calendar Synchronizing og Charging Management. Og takket være den integrerede varmepumpe kan kabinen afkøles eller opvarmes før afgang ved hjælp af appen.

Smart køreteknologi

MG Marvel R Electric byder på en række avancerede førerassistentsystemer, samlet under betegnelsen MG Pilot. Fra Luxury-versionen er MG Marvel R Electric udstyret med 14 ADAS-systemer, der advarer føreren om potentielt farlige situationer på vejen og griber ind, hvis det er nødvendigt. Det gælder fx adaptiv fartpilot, køassistent, vognbaneassistent, Rear Traffic Alert, advarsel om biler i den blinde vinkel, intelligent fjernlysregulering og træthedsregistrering.

Plads til familien

Den største MG i modelprogrammet er med en længde på 4.674 mm og en akselafstand på 2.804 mm perfekt, hvis man sætter pris på en rummelig kabine med god siddeplads og praktiske egenskaber. Marvel R Electric har en bagagerumsvolumen på 357 l. Når bagsæderne klappes frem, kan bagagerumskapaciteten øges til 1.396 l. Den baghjulstrukne version af Marvel R Electric har også 150 l ekstra bagageplads under frontklappen. Desuden har SUV’en en maksimal anhængervægt på 750 kg, og den er derfor velegnet til at køre med en (lille) anhænger.

Et af de vigtigste salgsargumenter for MG Marvel R Electrics er det generøse standardudstyr. Foruden det digitale cockpit med MG iSMART-opkoblingssystemet, varmepumpen og det omfattende udvalg af MG Pilot-teknologier er SUV’en som standard også udstyret med LED-forlygter og LED-baglygter, 2-zoners klimaanlæg, 19” aluminiumsfælge, parkeringshjælp for og bag samt mørkt tonede ruder. Derudover har den elektrisk indstillelige og opvarmede sidespejle, panoramasoltag, fire USB-porte, nøglefri betjening, multifunktionslæderrat, indtræk i del-læder og 6-vejs elektrisk indstilleligt førersæde med memory-funktion.

Se også:  Ken Block tester elbils-raceren Audi RS Q e-tron

Du får desuden features som 360°-kamera med chassisoverblik, virtuel pedal til bagklappen, ambientebelysning i kabinen, opvarmede forsæder. Vælger du Performance versionen får du også et Bose-audiosystem i premiumklassen.

2-vejs opladning som standardudstyr

MG Marvel R Electric er også udstyret med et V2L-system (Vehicle-to-Load). Det er derfor muligt at bruge bilens batteri som strømforsyning til et eksternt elektrisk system. V2Lsystemet omfatter et kabel, som i den ene ende har et Type 2-stik, som passer i bilens ladestikdåse, og i den anden ende har det en række med husholdningsstik (V2L kabel er et tilkøb). V2L-systemet har en maksimal kapacitet på op til 2.500 W, og det er især nyttigt på steder, hvor du ikke har adgang til strømforsyning fra en stikdåse.

Du kan bare tilslutte alle typer elektriske enheder, der så oplades af 69,9 kWh-batteriet i MG Marvel R Electric – det gælder fx en luftpumpe, en elkedel, et elløbehjul eller en bærbar computer. Og du behøver ikke at starte bilen for at bruge funktionen. Du kan endda oplade en anden elbil, hvis du fx vil hjælpe en elbilsfører, som risikerer at strande med et tomt batteri.

Specifikationer for MG Marvel R Electric

Luxury Performance
Maks. ydelse: 180 hk (132 kW) 288 hk (212 kW)
Maks. drejningsmoment: 410 Nm 665 Nm
Acceleration 0-100 km/h: 7,9 sek. 4,9 sek.
Tophastighed: 200 km/h 200 km/h
Batterikapacitet: 69,9 kWh 69,9 kWh
WLTP-rækkevidde: 402 km 370 km
Lader i bilen (AC):
DC-opladningsvarighed 11 kW 11 kW
30-80 %: 30 min. 30 min.
Egenvægt:
Anhængervægt 1.810 kg 1.920 kg
(uden bremser): 750 kg 750 kg


TAGS
elektriske transportmidler
mg

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S