Home » Hovedtelefoner og højttalere » Luftbåren lyd
Luftbåren lyd

Luftbåren lyd

Share

Med udbredelsen af iPhone og iPad er der også dukket flere og flere højttalersystemer op, der understøtter AirPlay, og nu melder Logitech sig på banen med sin UE Air Speaker, der har fin lyd, men som dog også har sine udfordringer

Vi så UE Air Speaker på IFA-messen 2011, men måtte desværre ikke nævne den på det tidspunkt. Men allerede dengang var vi ret begejstrede – designet var flot og meget anderledes, og det, vi kunne høre i de menneskefyldte haller på IFA, lød rigtig godt.

I mellemtiden har Logitech arbejdet på højtryk og sendt systemet på gaden. Her på redaktionen har vi haft mulighed for at lytte nærmere til dem – noget, vi langt hen ad vejen nød.

Hurtig opsætning

Da vi pakkede UE Air Speaker ud, fik Logitech med det samme point. Indpakningen var let at have med at gøre, og det kostede hverken blodige hænder, sakse eller vold at få pakket den ud.

Designet var ændret en smule fra sidste års messe og klart til det bedre. Højttaleren fremstår nu pænt svunget og meget elegant. Docken kan trykkes væk, så UE Air Speaker bliver endnu mere elegant at se på, og de tre knapper, der bruges til tænd/sluk, volumen og mute, er placeret, så de er lette at nå og samtidig ikke rigtig kan ses, når højttaleren står på bordet. Et meget elegant design.

Se også:  Logitech MX Master 3 + MX Keys [TEST]: Suverænt makkerpar

Opsætningen var, ganske som forventet, heller ikke noget, der krævede den lille ledvogtereksamen. Sæt stikket i, og tænd på knappen. Knap 40 sekunder senere var den startet op og klar til næste skridt, nemlig at koble den op til netværket, og dermed gøre den klar til AirPlay.

Det krævede, at vi sluttede vores iPad eller iPhone til docken og downloadede den gratis app, som styrer UE Air Speaker. Så langt så godt. Derefter startede vi app’en, og den gik nu i gang med at søge efter højttalersystemet, hvilket faktisk tog lidt tid, og derefter skulle vi tilkoble det til vores trådløse netværk.

Nu var det så, at vi blev lidt overraskede. For da den endelig var på nettet, endte den med at stå på den side i app’en, hvor vi kan skrue op og ned for bas og diskant, og da vi så fjernede vores iPad for docken, påstod den, at vi skulle sætte den tilbage.

Det viste sig så ikke at være nødvendigt, men det var lidt forvirrende. Efter et lille halvt minut havde den (gen)fundet UE Air Speaker, og vi kunne igen justere på bas og diskant.

Se også:  Logitech G560 [TEST]: Sæt lys på din gaminglyd

Fin til popmusik

Med installationen gennemført gik vi så i gang med at lytte til højttaleren fra Logitech. Der er en relativt lang venteperiode, fra vi valgte enheden i AirPlay på vores iPad, til vi fik lyden ud gennem UE Air Speaker. Men derefter reagerede den lynhurtigt, når vi valgte musiknumre eller ændrede på volumen.

Vi gik nu i gang med at afspille forskellige typer musik, så vi kunne få en ide om, hvor god kvaliteten var.

Vi afspillede vokalmusik, klassisk, pop, jazz og rock, og det stod hurtigt klart, at der er fin lyd i UE Air Speaker, men den klarede klart popmusikken bedst. Her var der flot klang, mens det blev lidt mere mudret ved vokalmusik. Det var, som om den havde lidt udfordringer med diskanterne, og ved klassisk musik blev musikken en anelse ulden.

Men alt i alt var lyden faktisk ret god, og vi nød at lytte til den. Vi oplevede dog fra tid til anden, at der var huller i lyden. Det var, som om forbindelsen indimellem forsvandt. Vi kunne ikke sætte en finger på, hvornår den gjorde det, men fra tid til anden stoppede musikken i 10-20 sekunder for derefter at komme tilbage igen.


UE Air Speaker
  • Funktionalitet
  • Pris
3.5

Alt om DATA siger

Vores nye favorit-videoredigeringsprogram StudioHD gør alle opgaver ved videoredigering til en ren leg. Vi er meget imponerede over dette stykke software.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
AirPlay
Logitech
Trådløs lyd

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S