Helt trådløse høretelefoner til billige penge

Helt trådløse høretelefoner til billige penge

Share

LogoPowerBank har netop lanceret LPB Wireless, som er et par trådløse hovedtelefoner i aluminium, der er helt fri for kabler og samtidig så lette, at du næsten glemmer, du har dem på. Høretelefonerne leveres sammen med en kraftig ladeboks, så du kan være på farten i flere dage uden at gå tør for lyd.

De nye LPB Wireless hovedtelefoner er udført i et minimalistisk design i aluminium og en blød gummimembran, som nøje udvalgt for at opnå den optimale in-ear komfort og samtidig give dem minimal vægt.

Høretelefonerne kommer med en kraftig, stødsikker ladeboks i aluminium, der fungerer ved at man lægger de trådløse hovedtelefoner i, og via kontaktplader får de strøm derfra. Ladeboksen fungerer samtidig, som et bærbart reservebatteri, så de trådløse høretelefoner kan oplades på farten. Batteriet har rigelig kapacitet til 3-4 opladninger af LPB Wireless.

Se også:  Lillebitte Bluetooth-højttaler fra Bose
Egnet til sport

Høretelefonerne er udformet på en måde, så de sidder helt fast i ørerne, så de også kan bruges under fysisk aktivitet med en rækkevidde på 10 meter fra telefonen.

Lyden i LPB Wireless er designet til at du både kan nyde detaljerne i stille musik og skrue op for bastung house.

Høretelefonerne kan også bruges som headset, da der er indbygget mikrofon og man kan aktivere og genkalde seneste opkald via knappen på LPB Wireless. Hvis man bruger høretelefonerne, som headset, kan man også vælge kun at bruge den ene trådløse høretelefon.

Del denne