Home » Hovedtelefoner og højttalere » Logitechs Z905 [TEST]: Sæt surround på din gaming!
Logitechs Z905 [TEST]: Sæt surround på din gaming!

Logitechs Z905 [TEST]: Sæt surround på din gaming!

Share

Ægte 5.1 digital surroundlyd, når du gamer, løfter oplevelsen til nye dimensioner. Logitechs Z905 er skræddersyet til formålet, og sættet gengiver naturligvis også gerne lyden, når du ser en film

Du kan let høre, når nogen sniger op bag dig i Hitman, eller når ekkoet fra riflens smæld i Sniper toner ud. Eller hvad med store eksplosioner i Battlefield? Det er ganske enkelt forrygende, når du som gamer omsluttes af lyd. Det kan du i nogen grad med et sæt gode hovedtelefoner, men det er en helt anden oplevelse, når lyduniverset befinder sig i rummet rundt omkring dit hoved. Rigtige højttalere med en subwoofer kan sætte gulvet i bevægelse og løfte den samlede audiovisuelle oplevelse op i en anden dimension.

Det lykkes, hvis du benytter et komplet, ægte 5.1-surround-system som Logitechs Z905, som vi tester her. Det består af en stor subwoofer og fem helt identiske fuldtonehøjttalere. 

Ægte surround

Ægte surround lyder måske indviklet, hvis du er vant til en tv-lydbar. Men i praksis er sættet ret nemt at sætte op.

Se også:  Musikken bliver klædt i vinterfarver – B&O iser sine produkter

Subwooferen vejer hele 9 kilo. Den huser basenheden, men også forstærkeren, hvor de fem højttalere tilsluttes med kabel. Det er nøje angivet, hvilke højttalere der skal tilsluttes hvor, og det eneste vanskelige er at få alle kablerne lagt, så det ser godt ud. Du tilslutter en styreenhed via serielt kabel – her har du også volumenknap og lysindikatorer, der viser, hvilke af de fem højttalere (eller alle) der er i brug. Her kan du også vælge dekodning af surroundsignal. Du kan i øvrigt også styre det hele fra den medfølgende, lille fjernbetjening.

Udfordrende placering

Surroundsættet kan naturligvis også bruges til film, hvor du kan skabe en biograflignende lydoplevelse. Z905 har dog en lidt skarp lyd og ikke den varme, som du finder i konkurrerende løsninger til tv-kigning i stuen. Logitech understreger da også, at dette surroundsystem er specielt udviklet til gaming.

Det skal selvfølgelig ikke hindre dig i at nappe en film eller en serie på en streamingtjeneste. Du kan tilslutte digitalt via optisk digital indgang, og til film får du trods alt en fin surroundlyd og en langt større oplevelse end uden surroundanlæg.

Se også:  Logi Bolt [TEST]: Ny standard skal gøre det trådløse tastatur mere stabilt
TAGS
Højttaler
Logitech
surroundanlæg
surroundlyd
surroundsound

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S