Home » Hovedtelefoner og højttalere » Logitechs nye Astro-headset giver dig stor gaming-lyd overalt
Logitechs nye Astro-headset giver dig stor gaming-lyd overalt

Logitechs nye Astro-headset giver dig stor gaming-lyd overalt

Share

Den lette og fleksible Logitech G Astro A30 byder på kraftfulde lydkomponenter samt både Bluetooth, dongle og analog forbindelse, med mulighed for at anvende dem alle samtidig

Det nye A30 har kraftfuld 40 mm højtaler, aftagelig boom mikrofon og Logitechs avancerede Lightspeed 2,4 GHz-dongle og Bluetooth, så der er mulighed for at koble sig trådløst på PlayStation4, PlayStation5, Xbox, XB Series X|S, Nintendo Switch, PC, Mobil, iOS og Android.

Gamere kan blande og afbalancere lyd fra flere devices samtidig og justere hver kilde uafhængigt. Spil på PlayStation 5 via Lightspeed 2.4 GHz Wireless, mens du lytter til Spotify på din telefon via Bluetooth, og hav din Switch klar, tilsluttet via 3.5mm aux, til en lang matchmaking-kø.

Du kan derefter flytte fra stuen til din pc-opsætning og skifte A30 til din pc via Lightspeed 2.4 GHz og derefter oprette forbindelse til Steamdeck via Bluetooth.

Se også:  Logitech MX Master 3S og MX Mechanical [TEST]: Dyrt men dejligt

A30 har en aftagelig boommikrofon og en integreret mikrofon, så uanset om du er hjemme og spiller dit yndlingsspil, eller om du er på farten og foretager et telefonopkald, er du i stand til at kommunikere.

Og med den nye Logitech G-mobilapp kan du optimere spil- og stemme lyd-profiler for en skræddersyet spiloplevelse.

Spil alt over det hele

“Visionen om et nyt A30-headset, der muliggør en Play Anything, Anywhere-oplevelse, betød, at vi var nødt til at nå to primære mål. Først skulle vi levere en high performance lyd og et ultrakomfortabelt headset, der kommer i et slankt og tilpasseligt design. For det andet havde vi brug for at skabe et headset, der kan oprette forbindelse til flere platforme på forskellige måder; konsol, pc, håndholdt eller mobil,” udtaler TIffany Beers, der er head of innovation hos Logitech G. “A30 leverer maksimal fleksibilitet, mobilitet, stil og komfort i et moderne gamingheadset, der kan spilles på alle platforme, så gamere kan mestre alle de spillestile, de elsker.”

Se også:  Logitech POP Keys [TEST]: Dine emojis fortjener et bedre tastatur

Det slanke A30-headset leveres som standard i to farvekombinationer, Navy og White. Tilføjelsen af drejelig, blødt memory skumpolstring i ørepuder og hovedbøjle og den helt rigtige spændekraft skaber en let afbalanceret følelse.

Batterilevetiden er mere end 27 timer, hvilket muliggør gameplay med lav latenstid, som kan håndtere episke spilsessioner.

Gamere kan vise deres spilæstetik ved at vælge fra en eksisterende samling af højttaler tag-designs eller opgradere deres headset yderligere ved at tilpasse deres eget design på Astros hjemmeside.

A30 afsløres ved Logitechs første Logi Play-begivenhed, der fejrer spil- og streamingkultur. Læs mere om arrangementet her.

Logitech G ASTRO A30 wireless gaming headset forventes at være tilgængelig på astrogaming.com og hos globale forhandlere i oktober 2022 til en vejledende pris på 1.899 kroner.


TAGS
Astro
Logitech

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S